KUL PÅ MAGEN: Disse bildene bekrefter langt på vei at Simpson venter barn. Foto: All Over Press
KUL PÅ MAGEN: Disse bildene bekrefter langt på vei at Simpson venter barn. Foto: All Over Press Vis mer

Disse bildene stopper ikke akkurat ryktene

Jessica Simpsons kul på magen vokser og vokser. Men hun vil ikke si noen ting.

Publisert
SEHER.NO: Til tross for at magen hennes vokser og vokser, har Jessica Simpson (31) ennå ikke bekreftet at hun er gravid. Det gjør derimot langt på vei disse bildene.

Bildene, som ble tatt søndag, viser film- og musikkstjernen på flyplassen i Los Angeles, og kulen på magen snakker for seg selv.

Simpson og forloveden Eric Johnson (32) har til nå holdt munnen lukket, men nå spørs det om de klarer å holde på nyheten stort lenger.

«Hun hadde jakken åpen, og kulen var synlig for alle som så på henne», skriver RadarOnline.com.

Det ble tidligere hevdet at Simpson kom til å kunngjøre graviditeten i et ekslusivt intervju, til det magasinet som blar opp 3 millioner kroner. Det har hittil ingen gjort.

Likevel klistrer Ok! Magazine nyheten om at Simpson er gravid over hele forsiden, men det uten at Simpson selv bekrefter nyheten. Venner av stjernen letter imidlertid på sløret.

- Jessica er så spent. Hun tullet og sa: «Nå kan jeg i hvert fall spise hva jeg vil uten at noen bryr seg. Det er jo en regel for gravide kvinner.», sier en kilde til bladet.

Tidligere i høst takket også Simpson nei til et glass champagne under forlovedens bursdagsfest, noe som satte ytterligere fart i ryktene.

Simpson og Johnson skulle etter planen ha giftet seg tidligere i år, men bryllupet er satt på vent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Krever 3 millioner for å bekrefte graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer