Disse bildene skapte rykteflom

Nå slår Miley Cyrus tilbake mot skriveriene.

HALVNAKNE SAMMEN: Her stiger de ut av badebassenget. Miley iført en lyseblå bikini. Foto: Fame Flynet
HALVNAKNE SAMMEN: Her stiger de ut av badebassenget. Miley iført en lyseblå bikini. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at tenåringsstjernen Miley Cyrus (19) er forlovet med skuespilleren Liam Hemsworth (22). Denne uken ble hun sett i svømmebassenget, tett inntil en helt annen mann, mens forloveden er på jobb i New Orleans.

Den skjeggete mannen i bassenget, er ifølge Radar Online hennes bestevenn Cheyne Thomas, som åpenbart er misfornøyd med oppmerksomheten badingen deres har fått.

- Det er fullt mulig å være sammen med venninnen sin og se glad ut, uten at det er noe galt med det. Hvis det virker merkelig for folk, så burde de revurdere sine egne vennskap. Folk må prøve å være glad på andres vegne. Ikke ødelegge for dem, sier Cheyne på Twitter.

Miley Cyrus slo gjennom som tv-stjerne i serien «Hanna Montanta», som gikk på NRK i Norge. Serien gjorde henne til en internasjonal verdensstjerne, og hun er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «LOL». Den unge sangerinnen og skuespilleren har også svart på kritikken.

- Bare fordi jeg er forlovet, skal jeg liksom ikke kunne ha venner av motsatt kjønn? Jeg elsker min forlovede, og alt annet er pisspreik. Kan jeg ikke ha en venn som støtter meg når jeg jobber hele dagen lang? Få hodene deres vekk fra tabloidene og skaff dere egne venner, sier hun, tydelig frustrert på Twitter.

Miley og Cheyne ble både sett i badebassenget, der de lå inntil hverandre på samme bademadrass, og senere på balkongen på hotellet i Miami, hvor de røyket og pratet sammen. Mens det hele pågikk, var forloveden Liam Hemsworth, opptatt på inspilling i New Orleans, med sin nye film «Empire State». Der han spiller politimann.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Miley Cyrus: -  Det er ikke teit å forherlige sex til barna sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer