Disse bildene skaper rykteflom

Har Hayden Panettiere forstørret brystene i hemmelighet?

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere (23) la påskeferien til Florida i Miami, og her fikk strandgjestene nyte godt av hennes veldreide kropp da hun spradet smilende rundt i den varme sola.

Men den lille bikinioverdelen avslørte at skuespilleren hadde et betraktelig fyldigere frontparti enn hva hun har hatt tidligere, og nå florerer ryktene på amerikanske nettsteder om at Panettiere har lagt seg under kniven.

Sammenlignet med bildet i hvit bikini, som er tatt bare et par år tidligere, er forskjellen på størrelsen og formen på brystene hennes stor.

Kjendisnettstedet RadarOnline skriver at det merkelige innrykket mellom puppene tyder på at hun har forstørret dem, mens Daily Mail sier at brystene ser ruglete ut, og mener det tyder på et saltvann implantat.

Etter to år som kjærester ble det slutt mellom Panettiere og den ukrainske profesjonelle bokseren Wladimir Klitschko (37) i 2011, men i februar ble det kjent at paret har funnet tilbake til hverandre igjen.LES OGSÅ: Hayden kom på stranda med ring på fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer