Disse bildene skaper full forvirring

- Er ikke hun sammen med en annen?, undrer Sky.

UKJENT MANN: Bildene av Geri Halliwell med denne mannen, skaper ny rykteflom om sangerens kjærlighetsliv.  Foto: All Over Press
UKJENT MANN: Bildene av Geri Halliwell med denne mannen, skaper ny rykteflom om sangerens kjærlighetsliv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Geri Halliwells kjærlighetsliv har vært en berg-og-dal-bane de siste årene.

I juni var hun «lykkeligere enn noensinne» på ferie i Frankrike med kjæresten Henry Beckwith, men bare to måneder seinere var hun «helt fra seg etter bruddet».

Ryktene ville imidlertid ifølge Sky ha det til at de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen i september, men tirsdag dukket den tidligere «Spice Girls»-stjernen opp med en helt ukjent mann i Knightsbridge.

- Selv om de ikke har blitt tatt bilde av sammen siden, trodde vi forholdet var på stell. Men det var til vi så disse bildene av sangerinnen som holder hånd med en annen mann, skriver Sky om bildene.

Hvem mannen er og om han er Geris nye kjæreste er så langt ikke kjent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er helt fra seg etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer