Keira Knightley:

Disse bildene setter fart på babyryktene

Venter skuespilleren barn igjen?

FANSEN REAGERER: Dette bildet av filmstjernen får fansen til å spekulere på om hun venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix
FANSEN REAGERER: Dette bildet av filmstjernen får fansen til å spekulere på om hun venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni 2015 ble det kjent at den britiske skuespilleren Keira Knightley (33) og artist-ektemannen James Righton (35) hadde blitt foreldre for første gang, da lille Edie kom til verden.

Den gledelige nyheten om at paret ventet barn kom i desember 2014, og den den gang viste 33-åringen stolt frem babymagen på både Oscar-utdelingen og andre røde løpere.

Nå spekuleres det heftig på om stjerneparet venter sitt andre barn. Ryktene har nemlig begynt å svirre etter at Knightley viste seg i Los Angeles den 13. mars, ikledd en rød kjole og en stor jakke i leopardmønster.

GRAVID?: Fansen lurer nå på om 33-åringen er gravid. Foto: NTB Scanpix
GRAVID?: Fansen lurer nå på om 33-åringen er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TILDEKKET: Stjernen forsøkte tilsynelatende å dekke magen med kåpen. Foto: NTB Scanpix
TILDEKKET: Stjernen forsøkte tilsynelatende å dekke magen med kåpen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge svenske Hänt har de nye bildene fått flere til å lure på om stjernen prøver å skjule en liten baby-mage under kåpen.

Det er imidlertid ikke bekreftet at stjernen er gravid.

- Tøft å bli mor

Knightley har tidligere vært åpen om at hun synes det var vanskelig å bli mor til lille Edie, og at det skal blant annet ha gått utover nattesøvnen.

- Kjærligheten man kjenner er instinktiv, det merker man virkelig. Jeg er helt overrasket over at jeg klarer å fungere med så lite søvn. Det er veldig behagelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare det, har hun tidligere fortalt til Elle, ifølge Hänt.

Paret ble forlovet i 2012, og året etter giftet de seg i sør-Frankrike i en romantisk og intim seremoni med sine nærmeste venner og familie som gjester. Det skal ha vært kun elleve gjester til stede i bryllupet, deriblant flere av bandmedlemene til ektemannen James.

Paret traff hverandre gjennom tv-profilen Alexa Chung (35), som presenterte Righton for den populære skuespilleren.

Vis mer

Åpenhjertig om sykdommen

Selv om Knightley har hatt det travelt med både fødsel og ekteskap de siste årene, har hun også funnet tid til å åpenhjertig snakke om sine psykiske problemer.

Da Knightly var 22 år gammel, fikk hun diagnosen posttraumatisk stresslidelse. Ifølge Helsebiblioteket er posttraumatisk stresslidelse (PTSD) en psykisk helsetilstand som utløses av en traumatisk hendelse du enten har opplevd selv eller har vært vitne til.

Med god støtte fra familie og venner lærte Knightley å takle diagnosen, og kom seg heldigvis opp på bena igjen.

Det har tidligere også vært mye kritikk rettet mot Knightleys kropp, og flere har spekulert på om hun hadde spiseforstyrrelser. Til slutt ble det for mye for Knightley, som i 2007 opplevde å gå på en smell - bare 22 år gammel.

- Jeg forsøkte å legge på meg fem kilo, men da fikk jeg beskjed om at jeg hadde cellulitter. Da jeg gikk ned de fem kiloene fikk jeg beskjed om at jeg var anorektiker og påvirket folk negativt. Det ble for mye, har hun tidligere fortalt til The Times.

Det var imidlertid ikke bare Knightley som fikk nok av det konstant presset fra fansen og mediene. Også familien hennes begynte å bekymre seg for skuespilleren, og på et punkt ønsket familien at hun skulle gi opp skuespillerdrømmen.

- Det var på et punkt jeg tenkte det selv. Spesielt da jeg fikk sammenbruddet. Jeg kunne ikke jobbe på et år, og jeg visste ikke om dette ville være slutten, har hun tidligere fortalt til avisen.

LES OGSÅ: I hardt vært etter Jackson-utspill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer