Scott Disick:

Disse bildene setter fart i romanseryktene

34-åringen tilbringer mye tid med den 16 år yngre modellen. 

MER ENN BARE VENNER? Scott Disick og Sofia Richie gikk arm i arm etter å ha spist middag sammen i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
MER ENN BARE VENNER? Scott Disick og Sofia Richie gikk arm i arm etter å ha spist middag sammen i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Realitystjernen Scott Disick (34) har hoppet fra skjønnhet til skjønnhet etter bruddet med Kourtney Kardashian (38) for to år siden.

Forrige måned var trebarnsfaren på en vill ferie i Cannes i forbindelse med filmfestivalen i byen, der han blant annet festet med modell Sofia Richie (18).

Kort tid etter skrev Justin Biebers eks på Twitter at hun bare er god venn med Scott, men nå har romanseryktene blusset opp igjen.

Bilder av Richie og Disick som går arm i arm i Los Angeles får flere til å tro at det faktisk er mer en vennskap mellom duoen, ifølge Daily Mail.

Møttes i Frankrike

Scott skal ha prøvd å flørte med Sofia da de begge var på ferie i Cannes for noen uker siden, men hun skal ikke ha vært interessert.

Nå kan det imidlertid virke som om hun har endret mening. Tidligere denne uken ble hun avbildet mens hun hadde en videosamtale med 34-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

I don't think we could have a better time

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Like før Scott møtte Sofia i den franske byen, hadde han en kort flørt med skuespiller Bella Thorne (19). Men allerede dagen etter at de ble sett i het omfavnelse sammen, byttet trebarnsfaren Bella ut med en ny skjønnhet - eks-kjæresten Chloe Bartoli (26).

Bartoli besøkte Scott i hans flotte villa, og sammen delte de flere intime stunder i bassenget, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

FLØRT: Scott Disick koste seg med Chloe Bartoli ved bassengkanten i Cannes. Foto: NTB scanpix
FLØRT: Scott Disick koste seg med Chloe Bartoli ved bassengkanten i Cannes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjalusi

Chloe Bartoli skal ha vært årsaken til at det ble slutt mellom Scott og Kourtney i 2015, som var sammen i over ni år og fikk tre barn sammen.

I ettertid har det vært svært turbulent mellom dem, men nå har den vakre trebarnsmoren tilsynelatende gått videre.

Den siste tiden har hun blitt avbildet i het omfavnelse med modellen Younes Bendjima (24).

Ifølge People skal Scott - som har barna Mason (7), Penelope, (4), og Reign (2) med Kourtney - være «svært sjalu».

- For ham så er det greit å henge med andre jenter, men når Kourtney møter noen, så blir han sur, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

Å DATE MED 15 ÅR YNGRE MODELL: Kourtney Kardashian (38) skal ha funnet tonen med modellen Younes Bendjima (23). Foto: NTB Scanpix
Å DATE MED 15 ÅR YNGRE MODELL: Kourtney Kardashian (38) skal ha funnet tonen med modellen Younes Bendjima (23). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sexavhengig

At Scott er glad i å tilbringe tid med vakre kvinner, er ingen hemmelighet. I mars forklarte han årsaken til hans spennende kjærlighetsliv.

- Jeg er sex-avhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

Han er også kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal også ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

LES OGSÅ: Feiret Kanyes 40-årsdag med millionfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer