Disse bildene setter fart i graviditets-ryktene

Mila Kunis skjulte magen med «baggy» genser og eksklusive handleposer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ryktene om at stjerneparet Mila Kunis (30) og Ashton Kutcher (36) planlegger å både stifte familie med giftemål og fortsette med familieforøkelse, har svirret heftig de siste månedene.

Og etter at «Ted»-stjernen nylig ble observert med en enorm diamantring på ringfingeren, regnes paret av de fleste som forlovet.

Graviditetsryktene som begynte å gå forrige måned, kommer dermed neppe til å stilne med det første.

«Black Swan»-skjønnheten er hyppig blitt fotografert iført løstsittende overdeler den siste tiden - nå sist da hun shoppet med kjendisstylisten Petra Flannery i L.A. fredag.

Blant de celebre kundene til stjernestylist Flannery er firebarnsmor Heidi Klum (40) og skuespiller Reese Witherspoon (37), som gikk gravid med sønnen Tennesse James (snart 6 mnd.) sommeren 2012.

DailyMail mener at den baggy, hvite pusegenseren til Mila var nok et forsøk på å skjule magen. Samtidig bar hun på store handleposer fra Jimmy Choo og Gucci - «rekvisitter» Hollywood-stjerner kan bruke for å trekke oppmerksomheten fra visse kroppsdeler.

Nettstedet påpeker dette var tredje gang på én uke at filmstjernen ble avbildet i lignende plagg.

AVSLAPPET: Stjerneparet er kjent for å ha en avslappet stil på privaten, men Milas store overdeler får graviditetsryktene til å svirre. Her er hun og Ashton Kutcher på vei til middag i Studio City for to uker siden. Foto: FameFlynet
AVSLAPPET: Stjerneparet er kjent for å ha en avslappet stil på privaten, men Milas store overdeler får graviditetsryktene til å svirre. Her er hun og Ashton Kutcher på vei til middag i Studio City for to uker siden. Foto: FameFlynet Vis mer

Torsdag var hun iført en igjenkneppet, rutete skjorte på vei fra butikken Trader Joe's. Da bar hun dessuten et stort handlenett foran magen.

Onsdag kveld spiste hun middag med forloveden, hans «Two And A Half Men»-kollega Jon Cryer (48) og daten hans i Studio City. Mila var kledd i en stor denim-overdel som var romslig over magen, og festet med et belte i hoftehøyde, skriver tabloidavisen.

Mila Kunis og Ashton Kutcher gjør vanligvis sitt beste for å verne om privatlivet, så det kan bli spennende å se hvor lang tid det vil gå før det eventuelt kommer noen baby-bekreftelse.

LES OGSÅ: Flytter til Sverige

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer