<strong>LA UT PRIVATE BILDER:</strong> Disse bildene og flere andre har fått tusenvis av fans til å strømme til modellen Kelly Brooks nye Tumblr-side, etter at hun la dem ut. Foto: Kelly Brook/Tumblr
LA UT PRIVATE BILDER: Disse bildene og flere andre har fått tusenvis av fans til å strømme til modellen Kelly Brooks nye Tumblr-side, etter at hun la dem ut. Foto: Kelly Brook/Tumblr Vis mer

Disse bildene førte til nettstorm

Supermodellen Kelly Brooks private bilder vekker oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere av Kelly Brooks private bikinibilder nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Den britiske modellen Kelly Brook (32) er kjent for å kommunisere med sine tusenvis av fans via Twitter, og har tidligere lagt ut både baderomsbilder av seg selv og nakenbilde av kjæresten Thom Evans (27) på det sosiale nettstedet.

På Twitter har hun imidlertid nøyet seg med å legge ut småkornete bilder tatt med sin mobiltelefon. Derfor var det nok mange fans som fikk seg en overraskelse da hun nylig annonserte at hun også hadde skaffet seg en side hos bloggtjenesten Tumblr.

I løpet av de første dagene har imidlertid lagt ut høyoppløselige bilder av seg selv både på foto-shoot og på private ferier med sin kjæreste.

Bildene har ikke uventet fått tusenvis av Kelly-fans til å strømme til siden.

- Dette er grunnen til at vi har internett, skriver nettsiden The Superficial i en entusiastisk kommentar.

Den britiske avisen Daily Mail hevder Kelly har et ytterligere motiv for å legge ut sexy bilder av seg selv i bikini på internett.

For tiden er hun nemlig aktuell med sin egen bikinikolleksjon for kleskjeden New Look.

- Med dette har hun skaffet seg enormt med gratis publisitet, skriver de.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut nakenbilde av kjæresten på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer