Disse bildene får ryktene til å svirre

Filmstjernen Angelina Jolie fortsetter å rase ned i vekt.

BEKYMRET: Brad Pitt skal være svært bekymret for Angelinas vekttap og prøver å oppmuntre henne til å spise. Her er paret sammen med tvillingene Knox og Vivienne.  Foto: All Over Press
BEKYMRET: Brad Pitt skal være svært bekymret for Angelinas vekttap og prøver å oppmuntre henne til å spise. Her er paret sammen med tvillingene Knox og Vivienne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Angelina Jolie (36) har fått mye oppmerksomhet for sin sexy kropp, men det siste året er det skuespillerens tynne midje som stjeler overskriftene.

Seksbarnsmoren ser ikke ut til å ha noe ekstra fett på kroppen og armene og bena hennes blir tynnere og tynnere.

De nye bildene har nok en gang fått fart på ryktene om at Angelina sliter med spiseforstyrrelser. Ifølge det amerikanske magasinet Star veier stjernen nå under 50 kilo!

- Angie har blitt tynn og skjør, og Brad tror hun trenger profesjonell hjelp, sier en kilde til Star.

Brad Pitt (47) skal være svært bekymret for kjærestens spisevaner.

- Hun lever på frokostblanding og smoothies, og selv om hun er så tynn, kan det gå dager der hun kun drikker gulrotjuice, fortsetter kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Levde som mann og kone da jeg var 14 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer