Sienna Miller:

Disse bildene får forlovelsesryktene til å svirre

Sienna Miller dukket opp med diamantring på fingeren.

FORLOVET?: Modell Sienna Miller er gjentatte ganger blitt observert med en stor diamantring på fingeren. Nå spekuleres det i om 35-åringen er forlovet på nytt. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET?: Modell Sienna Miller er gjentatte ganger blitt observert med en stor diamantring på fingeren. Nå spekuleres det i om 35-åringen er forlovet på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Forrige måned ble det kjent at Hollywood-stjernen Sienna Miller (35) skal ha funnet lykken med den 15 år eldre Hollywood-regissøren Bennett Miller (50).

Duoen har dukket opp på flere tenniskamper sammen i løpet av de siste månedene, blant annet under Wimbledon i juli og U.S Open måneden etter, og de har ikke gjort noe for å skjule følelsene sine for hverandre, skrev UsWeekly.com for kort tid siden.

FORELSKET IGJEN: Sienna Miller og Bennett Miller er begge interessert i tennis. Her koser de seg på tribunen under U.S. Open i september. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET IGJEN: Sienna Miller og Bennett Miller er begge interessert i tennis. Her koser de seg på tribunen under U.S. Open i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Store spekulasjoner

Nå kan det se ut til at paret har tatt forholdet ett steg videre. Ifølge Mirror er Sienna gjentatte ganger den siste tiden observert med en gigantisk diamantring på fingeren.

Nylig ble 35-åringen avbildet på vei ut av et utested i London, hvor hun forsøkte å skjule ringen for de fremmøtte fotografene. Dermed spekuleres det nå heftig i om Bennet skal ha gått ned på kne.

Det blir i så fall ikke første gang Sienna har vært forlovet. I fjor sommer brøt hun nemlig forlovelsen med den britiske skuespilleren Tom Sturridge (30).

Saken fortsetter under:

EKS-FORLOVEDEN: Etter fire år som kjærester gikk det britiske skuespillerparet Sienna Miller og Tom Sturridge hver til sitt i juli i fjor. Her er de sammen under British Fashion Awards i 2013. Foto: DPA
EKS-FORLOVEDEN: Etter fire år som kjærester gikk det britiske skuespillerparet Sienna Miller og Tom Sturridge hver til sitt i juli i fjor. Her er de sammen under British Fashion Awards i 2013. Foto: DPA Vis mer

Paret hadde da vært kjærester i fire år og har datteren Marlowe (4) sammen.

- Det har faktisk vært et skikkelig drittår, men også fantastisk. Alt er yin og yang. Jeg føler at hvis man gjør det bra på et område, så er det vanskelig på et annet, og nå går jobben min veldig bra, uttalte Sienna to måneder etter at det ble slutt.

- Sammen hele kvelden

Det er ikke bare på tennisbanen at Sienna og Bennet har blitt observert i het flørt.

I mai viste modellen ham fram under MET gallaen, og sammen med Taylor Swift (27) og Tom Hiddleston (36), svingte de seg på dansegulvet.

- De var sammen hele kvelden, fortalte et øyenvitne til UsWeekly den gang.

I 2014 jobbet duoen sammen på dramaet «Foxcatcher», regissert av Bennett og med Sienna, Channing Tatum (36), Steve Carell (54) og Mark Ruffalo (48) i rollene.

Men den gang hadde de kjærester på hver sin kant.

Mens Sienna fremdeles var forlovet med Sturridge på det tidspunktet, datet Bennett den 20 år yngre Olsen-tvillingen, Ashley Olsen (29).

LES OGSÅ: «Jakten»-bøndenes verste avvisninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer