- Disse bildene avslører alt

Ferske bilder gjør det vanskelig for Mariah Carey å avkrefte ryktene.

GRAVID?: Ifølge Radar Online viser disse bildene av en frodigere Mariah Carey at hun er gravid.  Foto: All Over Press
GRAVID?: Ifølge Radar Online viser disse bildene av en frodigere Mariah Carey at hun er gravid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det har i høst versert en rekke rykter om at popstjernen Mariah Carey (40) og ektemannen Nick Cannon (29) venter sitt første barn.

I slutten av august skrev nettstedet Radar Online at «Hero»-sangerinnen var fire måneder på vei, men at paret ikke ønsket å snakke offentlig om graviditeten.

- Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Når min kone føler for å snakke om det hun ønsker å snakke om, så hører dere det direkte fra henne, sa Cannon på sitt radioshow 25. august.

Det var etter at sangerinnen opptrådde i Brasil tidligere i høst, at babyryktene begynte å florere. Årsaken var at popstjernen så ut til å ha gått opp i vekt, i tillegg skrev hun et noe kryptisk innlegg på sin Twitter-side.

«Jeg elsker å være her, fantastiske mennesker overalt. Kvelden var tøff for meg av personlige grunner, men dere fikk meg gjennom».

Kilder nær paret bekreftet også graviditeten overfor Radar Online.

- Hun er veldig lykkelig, men hun ønsker å vente til så nær termin som mulig før hun offentliggjør nyheten for fansen, sa en kilde etter popstjernens opptreden.

Selv om det nå har gått to måneder siden spekulasjonene startet, har Carey fortsatt holdt tett i forhold til alle skriveriene. Men ifølge Radar Online viser ferske bilder av popstjernen tydelig at «noe er på gang».

Onsdag var Mariah blant stjernene på lanseringen av «Merry Christmas II You» på the Lincoln Center i New York, og bildene viser at formene hennes har blitt langt frodigere de siste ukene.

Og selv om sangerinnen er kjent for å ha slitt med vekten, sier venner at det er graviditeten som har ført til vektøkningen.

- Hun er gravid og hun er helt ekstatisk, sier en kilde.

Ektemannen Nick skal også ha avslørt babynyheten overfor noen familievenner for et par måneder siden.

- Nick har fortalt venner hvor glad og spent han er over å skulle bli far, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Få det ut, kjære!