STOLT: Jessica Simpson har aldri vært redd for å by på seg selv og kroppen sin på sosiale medier. Foto: Instagram/Jessica Simpson
STOLT: Jessica Simpson har aldri vært redd for å by på seg selv og kroppen sin på sosiale medier. Foto: Instagram/Jessica Simpson Vis mer

Jessica Simpson:

Disse bikinibildene splitter fansen

- Kan jeg få navnet på personen som fikser bildene dine?

Publisert

(Se og Hør): Jessica Simpson (37) ble et sex-symbol verden rundt, da hun slo igjennom med poplåten «I Wanna Love You Forever» i 1999.

I dag er hun godt gift med den tidligere NFL-proffen, Eric Johnson (38), som hun har barna Maxwell Drew (6) og Ace Knute (4 1/2) med.

Popstjernen deler mye av familielivet sitt i sosiale medier, enten det er hete bilder av seg selv og ektemannen eller søte bilder av ungene.

I helgen og tidligere denne uken har tobarnsmoren postet en rekke bikinibilder fra en eksotisk ferie på Instagram. Disse bildene splitter fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

I taught my husband the art of the closet selfie 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Mens noen roser sangfuglen for hennes veldreide kropp i kommentarfeltene, hagler det kritikk og hetsing fra andre.

Delte meninger

«Jeg lærer ektemannen min kunsten av å ta et selfie i skapet,» skriver Jessica som tekst til et av bildene - hvor hun og Eric viser frem sine veldreide kropper.

- Du er definitivt en inspirasjon for andre mødre med den kroppen. Jeg hadde også vist meg frem hvis jeg så slik ut, skryter brukeren kristalforan.

- Dere ser fantastiske ut, mener plant_motivation_veganized.

- Du er en sykt hot mamma! deler akoster04.

- Hvorfor er du så perfekt, undrer nars.lauren.

Andre er derimot mer kritiske til ekteparets stunt:

- Æsj, hun er en posør og han ser utmattet ut. Spis en burger, Eric! hagler hmilgrom99.

- Dette er fikset skikkelig i photoshop... Bare sjekk ut Daily Mail! Kan jeg få navnet på personen som fikser bildene dine, ber jennhof.

- Kan du ikke bare være ærlig? «Hei alle sammen, jeg kjeder meg og er ensom. Jeg trenger oppmerksomhet. Se på bikinikroppen min. Jenter, vær misunnelig. Gutter, ha lyst på meg,» skriver trollshadow.

- Du bare senker deg selv til et lavt punkt med disse bildene, mener mrsellencortes.

Saken fortsetter nedenfor.

Vacation closet vibes 🥥

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

På et annet bilde fra ferien poserer Jessica alene i skapet. Også her får hun både ris og ros.

- Hun har helt klart lagt på seg, mener sheidi78.

- Ta noen situps, kommenterer kmac7121.

- Dette kalles photoshop. Kunne ønske jeg også visste hvordan jeg brukte det, skriver quserenity.

- Jeg er misunnelig på den plastiske operasjonen du hat gjort av magen din, deler elainehashtag.

- Nydelig! Jeg har digget deg siden dag en! Du har en fantastisk miks av stiler. Det er en grunn til at du er dronningen av mote. Ha en deilig ferie. Elsker deg for alltid, sier shantelle_harris.

- Du rocker! Ikke bry deg om de andre kommentarene, trøster maryolms.

- Du ser fantastisk ut! Hatere kommer alltid til å hate. Fortsett å være deg selv, mener muaythaigrl1.

Pleier kjærligheten

Jessica og Eric, som giftet seg i 2014, skal ha dratt på den eksotiske ferien sammen med et annet vennepar for å pleie kjærligheten og få et avbrekk fra den travle hverdagen.

- Jess og Eric koste seg på stranden, slappet av ved bassenget, prøvde paddle board og snorklet i det krystallklare vannet med vennene sine. Det er første turen de har tatt sammen uten ungene sine - siden bryllupsreisen, forteller en kilde til E! News.

- De har tilbrakt kvalitetstid sammen ved å spasere langs stranda og spise romantiske middager. De har vært utrolig kjærlige med hverandre og det virker som de er veldig forelsket.

Jessica har også delt et bilde av ektemannen i bar overkropp med et surfebrett under armen: «Babe alert,» har hun skrevet som tekst:

Babe Alert

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

- Puppene lever sitt eget liv

Hun har også fått mye oppmerksomhet for sine bryster, som hun selv har innrømmet oppleves i største laget etter at hun ble mamma.

- Puppene mine lever sitt eget liv. De klarer alltid å tiltrekke seg oppmerksomhet på en eller annen måte. Jeg hadde tenkt å ta en brystreduksjon, har hun avslørt til Women's Health, ifølge E!Online.com.

Men Jessica endte likevel opp med å beholde sin opprinnelige størrelse, noe ektemannen er veldig glad for.

- Når jeg ser på meg selv etter at jeg fikk barn så innser jeg at puppene mine faktisk er skikkelig store. Men jeg liker dem slik. De er en ressurs, og Eric elsker dem fremdeles.

Ble realitystjerne

Jessica Simpsons ble for alvor kjent i 2003 da hun sammen med sin daværende ektemann, Nick Lachey (44) var med i MTVs program «Newlyweds».

Et av hennes mest omtalte øyeblikk var da hun stilte spørsmål om hun spiste kylling eller tunfisk. Stjernen spiste en boks med tunfisk, men fra merket «Chicken of the sea». Hun var derfor usikker på hva det egentlig var.

Scenen gjorde imidlertid den da rimelig ukjente TV-profilen til stjerne over natten.

LES OGSÅ: Folk ser rødt etter Kanyes sjokk-utsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer