Jessica Simpson:

Disse bikinibildene splitter fansen

- Kan jeg få navnet på personen som fikser bildene dine?

STOLT: Jessica Simpson har aldri vært redd for å by på seg selv og kroppen sin på sosiale medier. Foto: Instagram/Jessica Simpson
STOLT: Jessica Simpson har aldri vært redd for å by på seg selv og kroppen sin på sosiale medier. Foto: Instagram/Jessica Simpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Jessica Simpson (37) ble et sex-symbol verden rundt, da hun slo igjennom med poplåten «I Wanna Love You Forever» i 1999.

I dag er hun godt gift med den tidligere NFL-proffen, Eric Johnson (38), som hun har barna Maxwell Drew (6) og Ace Knute (4 1/2) med.

Popstjernen deler mye av familielivet sitt i sosiale medier, enten det er hete bilder av seg selv og ektemannen eller søte bilder av ungene.

I helgen og tidligere denne uken har tobarnsmoren postet en rekke bikinibilder fra en eksotisk ferie på Instagram. Disse bildene splitter fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

Mens noen roser sangfuglen for hennes veldreide kropp i kommentarfeltene, hagler det kritikk og hetsing fra andre.

Delte meninger

«Jeg lærer ektemannen min kunsten av å ta et selfie i skapet,» skriver Jessica som tekst til et av bildene - hvor hun og Eric viser frem sine veldreide kropper.

- Du er definitivt en inspirasjon for andre mødre med den kroppen. Jeg hadde også vist meg frem hvis jeg så slik ut, skryter brukeren kristalforan.

- Dere ser fantastiske ut, mener plant_motivation_veganized.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer