- Disse bevisene er veldig heite

Storsjarmør Leonardo DiCaprio med vellykket «skjeggstunt» på St. Barths.

OMSVERMET: Hollywood-hunken Leonardo DiCaprio er blitt 40 år, men foretrekker fortsatt å omringe seg med mye yngre, smekre kvinner. 1. nyttårsdag tilbragte han på en privat strand på øya St. Barths, omringet av unge kvinner. Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Hollywood-hunken Leonardo DiCaprio er blitt 40 år, men foretrekker fortsatt å omringe seg med mye yngre, smekre kvinner. 1. nyttårsdag tilbragte han på en privat strand på øya St. Barths, omringet av unge kvinner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter alt å dømme går Leonardo DiCaprio (40) inn i 2015 som singel, etter at flere medier i desember meldte at forholdet til modellen Toni Garrn (22) hadde tatt slutt.

Og filmstjernen så ut til å nyte den nye sivilstatusen til fulle, da han feiret nyttår på den karibiske øya Saint-Barthélemy.

Nettstedet TMZ har plukket opp bildene fra «The Wolf Of Wall Street»-stjernens feiring, og gjør et poeng ut av hvordan 40-åringen omgir seg med lettkledde, yngre damer.

KOSTE SEG: En skjeggete Leonardo DiCaprio, komplett med hestehale, hawaiishorts og ølflaske, trakk til seg damer på St. Barths under nyttårsfeiringen. Foto: Stella Pictures
KOSTE SEG: En skjeggete Leonardo DiCaprio, komplett med hestehale, hawaiishorts og ølflaske, trakk til seg damer på St. Barths under nyttårsfeiringen. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Titanic»-kjekkasen har latt hår og skjegg gro de siste månedene, men den rufsete stilen hans ser altså ikke ut til å gi avsmak hos det motsatte kjønn.

- Leonardo DiCaprio gjorde et eksperiment på 1. nyttårsdag: Kan en fyr med skjeggvekst som en hjemløs type få en gjeng med ryper til å feste med ham på St. Barths? spør nettstedet humoristisk.

- Du kan se resultatene av Dr. DiCaprios testing på disse bildene. Bare klikk deg igjennom galleriet, han samlet masse bevismateriale. Veldig heite bevis, lyder TMZs spøkefulle beskrivelse av de ferske bildene.

Elsker unge skjønnheter

Feriebildene viser den skjeggete stjernen omkranset av en rekke smilende, bikinikledde kvinner, som han får nærkontakt med ved flere anledninger.

Ifølge TMZ fraktet «Inception»-stjernen en gjeng unge kvinner til en privat strand som kun er tilgjengelig sjøveien.

Der feiret DiCaprio, noen kamerater og damene det nye året mens en stab på fem personer serverte dem drinker fra en velutstyrt bar på stranden. Det ble også disket opp med mat til strandfesten, som ifølge Stella Pictures ble holdt på Colombier Beach.

Like før bruddet med Victoria's Secret-modellen Toni Garrn, skal Hollywood-stjernen ha blitt sett da han forlot en nattklubb i Miami sammen med 20 modeller.

Leonardo DiCaprio har tidligere vært sammen med skjønnhetene Gisele Bündchen (34), Bar Refaeli (29) og Erin Heatherton (25) - for å nevne noen. Det kan bli spennede å se om 2015 bare bringer flere modeller for skuespilleren, eller om han snart er klar for å slå sge mer til ro.

LES OGSÅ: Måtte slette kontroversielt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer