Disse bena er 24 år

Lindsay Lohan henges ut for sine «rynke-stænger»...

LEVD HARDT: Flere lurer nå på om det er Lindsays harde livsførsel som viser sine første tegn på huden over skuespillerinnens kne og lår. Foto: All Over
LEVD HARDT: Flere lurer nå på om det er Lindsays harde livsførsel som viser sine første tegn på huden over skuespillerinnens kne og lår. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Nye bilder av den skandaliserte skuespillerinnen Lindsay Lohan (24) har fått nettaviser og kjendisbloggere over hele verden til å ta frem de verste skjellsordene og nedsettende beskrivelsene.

Danske Ekstra Bladet lurer på om bena tilhører en 24-åring eller en 64-åring, og kaller de ellers så lange og velbygde lemmene «rynke-stænger».


Lindsay Lohan har trolig latt kroppen gå gjennom mer enn de fleste på hennes alder, med narkotika-arrestasjoner, vill festing og fyllekjøring med jevne mellomrom siden hun var tenåring.

Nylig kom hun ut fra en rehabiliteringsklinikk etter sin tredje innleggelse, avbrudd og gjeninnleggelser ikke medregnet.

Vi får håpe hun greier å holde seg i skinnet (og på bena) i tiden fremover, for skal hun eldes i dette tempoet, kan det bli langt mellom filmrollene fremover.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så henne kjøre på en barnevogn