Bella Thorne:

Disney-stjernens åpne forhold gikk i vasken

Bekrefter at det er slutt mellom henne og en av kjærestene.

BRUDD: Bella Thorne avslører brudd med jentekjæresten Tana (t.v.). Likevel har hun kjæreste (t.h.). Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Bella Thorne avslører brudd med jentekjæresten Tana (t.v.). Likevel har hun kjæreste (t.h.). Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I slutten av januar lettet Disney-stjernen Bella Thorne (21) på sløret om sitt åpne forhold, og fortalte at hun var sammen med både rapperen Derek Smith (31) og YouTube-stjernen Tana Mongeau (20) på samme tid.

Nå ser det imidlertid ut til at stjernen kun har én partner å forholde seg til, ettersom det er blitt slutt mellom Bella og Tana.

Bekrefter bruddet

Tirsdag kveld tok nemlig 21-åringen til Twitter og fortalte at hun og Tana har gått hver til sitt.

- Tana og jeg er ikke sammen lenger, vær snille og ikke spør mer. Vi er veldig glad i dere, skriver hun til følgerne sine.

Også YouTube-profilen har bekreftet bruddet.

- Jeg kommer til å elske henne for alltid, ikke tro annet. Hun endret livet mitt. Jeg vil helst ikke snakke mer om det, men det er ikke noe negativitet innblandet i det hele tatt, skriver Tana.

Selv om de to nå har gått hver til sitt, ser det derimot ut til at det fremdeles er søt musikk mellom Bella og Derek Smith, skriver E! Online.

Det var først i oktober i fjor at trioen bekreftet at de var i et forhold. Det gjorde Bella selv, da hun i et intervju med Los Angeles Times fortalte at hun hadde funnet lykken med en mann og en kvinne.

Ikke som folk tror

I et større intervju med Gay Times, gjengitt av blant annet People i januar, fortalte Disney-stjernen om det mange beskriver som et uvanlig forhold.

Blant annet påpekte 21-åringen at hun har møtt mange mennesker som har hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort et «tradisjonelt», monogamt parforhold.

FORTSATT SAMMEN: Selv om Bella og Tana har gjort det slutt, er hun trolig fremdeles sammen med rapperen Mod Sun. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT SAMMEN: Selv om Bella og Tana har gjort det slutt, er hun trolig fremdeles sammen med rapperen Mod Sun. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være polyamorøse, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun.

Videre mente skuespilleren at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det ikke er så svart og hvitt som mange tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortalte Bella til Gay Times, ifølge Page Six.

View this post on Instagram

3 way couples costume 😍😍😍

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Sto frem som bifil

Det var like etter at forholdet med ekskjæresten Gregg Sulkin (26) tok slutt i august 2016, at fansen begynte å spekulere på Bellas legning.

Etter flere dager med ryktestorm spurte en fan 21-åringen rett ut på Twitter om hvorvidt hun var bifil, og fikk svar av stjernen i form av et enkelt «ja».

Senere publiserte stjernen et innlegg hvor hun takket for den enorme støtten fra fansen.

- Takk for at dere aksepterer den jeg er, skrev hun i innlegget.

De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer

LES OGSÅ: Paret har fått to barn på ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer