Disney-stjernen sliter med selvskading

Demi Lovato er fortsatt ikke frisk etter behandling.

IKKE FRISK: Demi Lovato ble for to år siden behandlet for spiseforstyrrelser og selvskading, men er fortsatt ikke frisk.  Foto: All Over Press
IKKE FRISK: Demi Lovato ble for to år siden behandlet for spiseforstyrrelser og selvskading, men er fortsatt ikke frisk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Disney-stjernen Demi Lovato (19) har lenge slitt med selvskading og spiseforstyrrelser og var i 2010 lagt inn til behandling for å få bukt med problemene sine. Selv etter flere år med behandling innrømmer Lovato at hun fortsatt ikke er helt frisk.

- Jeg kan ikke si at jeg ikke har kastet opp siden behandlingen. Jeg kan heller ikke si at jeg ikke har kuttet meg selv siden. Jeg er ikke perfekt, sier hun til MTV under programmet Stay Strong.


Lovato, som har fått diagnosen bipolar lidelse, forteller åpenhjertig at hun har hatt mange tunge stunder.

- Hvis du tar vekk musikken min, har jeg ingenting å leve for, sier hun.


Demi er kjent som artist i tillegg til å ha spilt i publikumssuksessen «Camp Rock». 19-åringen forteller at hun tar en dag av gangen og at hun kjemper en evig kamp mot selvforakten som startet allerede som 7-åring.

- Jeg så meg i speilet og følte meg aldri god nok. Jeg slet med mye smerte, skyldfølelse og skam og tok det utover meg selv ved å skade meg.

«Disney»-stjernen slet spesielt på den amerikanske helligdagen Thanksgiving da de fleste familier samler seg og spiser et stort måltid. Hun var konstant på telefon med sponsoren sin, for å unngå å kaste opp maten.

- Avhengighet tar over hjernen din og alle tankene dine, sier hun.

Sangeren er på bedringens vei og finner styrke i fansen sin.

- Hver gang noen spør meg om et bilde eller en autograf tenker jeg at jeg ikke hadde vært noe uten denne personen. Fansen min gjør livet spesielt.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tvunget til å bytte navn etter mobbing  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer