Ashley Tisdale:

Disney-stjernen røper babynyhet

Gratulasjonene renner inn.

GRAVID: Disney-stjernen Ashley Tisdale giftet seg i 2014, men familieforøkelsen har latt vente på seg. Nå røper hun at hun er gravid. Foto: Matt Baron/REX, NTB
GRAVID: Disney-stjernen Ashley Tisdale giftet seg i 2014, men familieforøkelsen har latt vente på seg. Nå røper hun at hun er gravid. Foto: Matt Baron/REX, NTB Vis mer
Publisert

Var du ung på starten av 2000-tallet, er sjansene store for at du husker den amerikanske skuespilleren Ashley Tisdale (35) - som foreviget flere store Disney-roller den gang.

Ikke bare var hun å se i «The Suite Life of Zack and Cody» på Disney Channel fra 2005, men hun i «High School Musical»-filmene gjorde hun seg kjent som frekk antagonist. Rikmannsjenta Sharpey Evans var blærete og selvgod, og var selvsagt leder for dramaklubben på den imaginære skolen filmen foregikk på.

De siste årene har Tisdale hatt en rekke andre roller, uten Disney-stempelet. Hun har blant annet spilt i seriene «Carol's Second Act» og «Sabrina: Secrets of a Teenage Witch». Privat har hun vært gift med musikeren Christopher French (38) siden 2014.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Babynyhet

Nå avslører paret at de har tatt forholdet enda et steg videre. De venter nemlig sitt første barn sammen, en gladnyhet som Tisdale avslører på Instagram til sine 12 millioner følgere.

Skuespilleren har lagt ut to bilder på sin konto, som begge viser den voksende magen. Hun har ikke skrevet noe i innlegget. Ektemannen har derimot tatt på seg oppdraget, og bekrefter graviditeten på sin konto. «Jeg gleder meg», skriver han, etterfulgt av emneknaggen «cooldad».

Det tok ikke lang tid fra bildene ble lagt ut før Tisdale og ektemannen begynte å motta gratulasjoner fra fjern og nær. Blant andre har Vanessa Hudgens (31), som spilte mot henne i «High School Musical», kommentert.

«Dette er det søteste», skriver hun, hvorpå Tisdale svarer med noen enkle smilefjes. Stjerner som Kaley Cuoco (34), Haylie Duff (35) og Emma Roberts (29) har også kommentert med sine gratulasjoner.

GRATULASJON: Vanessa Hudgens og Ashley Tisdale ble gode venner under innspillingen av «High School Musical»-filmene. Nå gratulerer førstnevnte venninnen med svangerskapet. Her fotografert i 2006. Foto: REX, NTB
GRATULASJON: Vanessa Hudgens og Ashley Tisdale ble gode venner under innspillingen av «High School Musical»-filmene. Nå gratulerer førstnevnte venninnen med svangerskapet. Her fotografert i 2006. Foto: REX, NTB Vis mer

Det kommer ikke frem hvor langt hun er på vei eller hvilket kjønn den kommende babyen er. Tisdale har tidligere vært åpen om at hun ønsket å stifte familie, og det virker altså som tiden i lockdown har gitt dem tid til å gjøre det. Hun har nemlig fortalt at hun ikke ville få barn rett etter bryllupet, og at det må være greit å vente.

Nå er ventetiden over, og paret blir etter bildene å dømme foreldre allerede før vi går inn i det nye året.

SLÅR TILBAKE: I den siste tiden har det blitt harselert mye med skuespillerprestasjonene til Disney-stjerna Debby Ryan. Men nå slår hun tilbake. Vis mer

Fryktet for eget liv

Det var i 2014 at Tisdale og kjæresten tok forholdet sitt ett steg videre, og forlovet seg. Bryllupet mellom paret, som knapt hadde vært sammen i ett år da de fikk ringer på fingrene, foregikk i all hemmelighet i september samme år.

- Den beste dagen i livet mitt. La meg introdusere herr og fru French, skrev skuespilleren under et bilde av seg selv og sin nybakte ektemann på Instagram.

De siste årene har Tisdale, som har medvirket i flere storfilmer, satset mer og mer på musikken. I et intervju med People i 2018 fortalte hun både om artistkarrieren, men også hvordan musikken virket som terapi for henne.

FAMILIEFORØKELSE: French og Tisdale giftet seg i 2014. Nå utvider de familien. Foto: NTB
FAMILIEFORØKELSE: French og Tisdale giftet seg i 2014. Nå utvider de familien. Foto: NTB Vis mer

Åpenhjertig fortalte stjernen nemlig om at hun har slitt med angst og depresjon.

- Dette er første gang jeg er så sårbar. Dette er meg som deler min reise gjennom angst og depresjon, forklarte hun til det amerikanske bladet.

- Jeg visste ikke hva de angstsymptomene jeg hadde før var for noe. Tidligere fikk jeg hetta før jeg gikk på scenen. Det var et panikkanfall, men jeg ante ikke hva det var før jeg begynte å lese om det, fortsatte hun.

SENSUR: Disney+ bekrefter at de har fjernet nakenhet i videoen Splash. Bilder fra Disney. Vis mer

Ting har altså tilsynelatende ordnet seg for stjernen. Tiden etter suksessen med Disney var imidlertid alt annet enn enkel.

Ifølge TMZ fortalte Tisdale politiet at hun fryktet en «gal stalker» skulle oppsøke henne og skyte henne og kjæresten. Mannen hadde tidligere truet med å gjøre alvor av sine mange trusler. Hun var livredd for sin egen og kjærestens sikkerhet på tidspunktet.

Tisdale fikk i 2013 gjennomslag for et besøksforbud mot mannen, som angivelig hadde bombardert henne med mer enn 18 000 twittermeldinger.

LES OGSÅ: - Mistet nesten livet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer