Ashley Tisdale:

Disney-stjernen røper babynyhet

Gratulasjonene renner inn.

GRAVID: Disney-stjernen Ashley Tisdale giftet seg i 2014, men familieforøkelsen har latt vente på seg. Nå røper hun at hun er gravid. Foto: Matt Baron/REX, NTB
GRAVID: Disney-stjernen Ashley Tisdale giftet seg i 2014, men familieforøkelsen har latt vente på seg. Nå røper hun at hun er gravid. Foto: Matt Baron/REX, NTB Vis mer
Publisert

Var du ung på starten av 2000-tallet, er sjansene store for at du husker den amerikanske skuespilleren Ashley Tisdale (35) - som foreviget flere store Disney-roller den gang.

Ikke bare var hun å se i «The Suite Life of Zack and Cody» på Disney Channel fra 2005, men hun i «High School Musical»-filmene gjorde hun seg kjent som frekk antagonist. Rikmannsjenta Sharpey Evans var blærete og selvgod, og var selvsagt leder for dramaklubben på den imaginære skolen filmen foregikk på.

De siste årene har Tisdale hatt en rekke andre roller, uten Disney-stempelet. Hun har blant annet spilt i seriene «Carol's Second Act» og «Sabrina: Secrets of a Teenage Witch». Privat har hun vært gift med musikeren Christopher French (38) siden 2014.

Babynyhet

Nå avslører paret at de har tatt forholdet enda et steg videre. De venter nemlig sitt første barn sammen, en gladnyhet som Tisdale avslører på Instagram til sine 12 millioner følgere.

Skuespilleren har lagt ut to bilder på sin konto, som begge viser den voksende magen. Hun har ikke skrevet noe i innlegget. Ektemannen har derimot tatt på seg oppdraget, og bekrefter graviditeten på sin konto. «Jeg gleder meg», skriver han, etterfulgt av emneknaggen «cooldad».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer