Christy Carlson:

«Disney»-stjernen om milliontapet

Barnestjernen deler åpenhjertig om millionlønnen - og hvordan hun mistet den.

AVSLØRER: TV-stjernen røper medaljens bakside i ny video. Foto: Carolyn Contino/ BEI/ REX/ NTB
AVSLØRER: TV-stjernen røper medaljens bakside i ny video. Foto: Carolyn Contino/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Christy Carlson Romano (37) er kanskje aller best kjent som «Ren Stevens» i Disney Channel-serien «Even Stevens». Hun var også blant hovedrollene i serien «Cadet Kelly» sammen med skuespilleren Hilary Duff (33).

I år 2000 ble Romano den første skuespilleren til å medvirke i tre Disney Channel-prosjekter samtidig, da hun landet rollen som stemmen bak Kim Possible i den populære tegneserien fra samme konsern.

Nå åpner imidlertid barnstjernen opp om medaljens bakside.

I en video på Romanos YouTube-kanal forteller hun nemlig om milliontapet og sannheten bak karrieren som barnestjerne. Det skriver Entertainment Weekly.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

- Et problem

Stjernen innleder videoen med å røpe at hun begynte å tjene penger i en alder av 16 år, og at hun i videoen skal fortelle hvordan disse pengene ble «kastet ut vinduet».

Romano innrømmer at hun i ung alder ikke ble fortalt at «arbeidet kommer til å dabbe av».

DISNEY: «Even Stevens» gikk på TV mellom 2000 og 2003. Her er Romano avbildet sammen med kollegaen Shia Labeouf. Foto: Buena Vista Tv/Kobal/REX/NTB
DISNEY: «Even Stevens» gikk på TV mellom 2000 og 2003. Her er Romano avbildet sammen med kollegaen Shia Labeouf. Foto: Buena Vista Tv/Kobal/REX/NTB Vis mer

- Jeg ble fortalt det motsatte, spesielt av moren min, noen i teamet mitt, og til og med min daværende manager, sier hun.

Blant tingene hun kjøpte var eksklusive varer hos motemerket Ralph Lauren og en Mercedes-Benz. Hun forteller også at «store summer» gikk i lomma på en såkalt klarsynt.

- Jeg ble aldri fortalt hvor mye penger jeg tjente. Penger hadde ingen betydning for meg, jeg visste virkelig ikke hva det var. Jeg visste bare at jeg hadde det og at jeg ikke brydde meg om det. Det er et problem.

- Utnyttet

Disney-stjernen innrømmer at hun fikk en bedre forståelse av penger etterhvert, men at hun likevel ikke visste hvordan hun skulle håndtere det. Hun følte på det å ikke være «god nok», og prøvde derfor å passe inn i en viss livsstil.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Romano tok etterhvert roller i filmer som hun egentlig ikke ønsket å spille i, og nevner spesielt én scene hun ikke er spesielt stolt over - en nakenscene.

- Jeg hadde aldri på en million år trodd at jeg kom til å gjøre noe som dette. Jeg var Amerikas elskling, moralsk stabil i hodet. Jeg trodde på Disney-magien, og det gjør jeg fortsatt. Så følte jeg meg så utnyttet og stemplet og forferdelig, forteller 37-åringen, og legger til:

- Sannheten er at jeg gjorde filmen for pengene, fordi jeg var desperat etter å den følelsen jeg hadde da jeg tjente haugevis med penger og alt var OK.

Hun beroliger imidlertid fansen med at hun har det bra nå, og at hun for tiden fokuserer på morsrollen og YouTube-karrieren.

LES OGSÅ: Om moren: - Hun får ikke en krone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer