Bella Thorne:

Disney-stjernen havnet nesten på gata

For et år siden var Bella Thorne blakk. Så signerte hun med Disney.

VAR BLAKK: Før Bella Thorne signerte med Disney havnet hun nesten på gata. Foto: NTB Scanpix.
VAR BLAKK: Før Bella Thorne signerte med Disney havnet hun nesten på gata. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Disney-stjernen Bella Thorne (19), kjent fra filmer og serier som «Shake it up» og «Magikerne på Waverly Place», har den siste tiden vist en litt røffere side av seg selv.

Med hyppige oppdateringer på sosiale medier, hvor hun deler bilder av det mer vågale og utfordrende slaget, har 19-åringen pirret på seg en rekke fans som reagerer på stilforvandlingen.

- Hvis planen din er å være drøy og kontroversiell burde du kanskje ikke ha startet karrieren din i Disney Channel, skriver en som kaller seg «abbey» på Twitter.

Bella er rask ut med å svare, og åpenhjertig som hun har vist seg å være tidligere, svarer hun ærlig:

- Du har rett. Da jeg og familien holdt på å havne på gata, uten penger, burde jeg takket nei til tilbudet, skrev hun - med et snev av ironi.

Disney-stjernen har tidligere fortalt om sin vanskelige fortid.

I intervju med MTV-podkasten «Happy Sad Confused» snakket Bella åpenhjertig om hvordan hun i utgangspunktet aldri var noe interessert i å dra på audition til «Shake it up».

- Da jeg var på audition sa jeg: «Jeg synger ikke. Jeg danser ikke. Jeg er i utgangspunktet tonedøv, og jeg er ikke morsom. Så jeg vet ikke hvorfor jeg er her». Og alle begynte å le. De trodde alle at det var en vits, forteller hun i podkasten, gjengitt av Fox News.

Am I allowed to dress up year round? 🌹🤤

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

Var blakk

Likevel var det noe som motiverte den unge skuespiller-spiren. Allerede som barn, og lenge før Disney-karrieren, hadde Bella gjort en rekke filmoppdrag for HBO, men ifølge henne var ikke lønningen god nok til å leve av.

- Vi hadde havnet på gata hvis jeg ikke tok den rollen. Vi levde på matkuponger, og det var det. Det høres kanskje ikke så forferdelig ut, men når du er alenemamma med fire barn (Bellas mor, journ.anm), med gjeld og ingenting å leve av, er det jævlig stusslig, fortalte hun.

Etter å ha bli plukket ut til å spille i disneysuksessene «Shake it up» og «Magikerne på Waverly Place», ble det vanskelig for 19-åringen å kvitte seg med Disney-stempelet.

19-åringen jobbet hardt for å få flere skuespillerjobber, noe som viste seg å være vanskelig.

Side eye ❤️🔥

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

- Folk ville ikke forstå meg. De ville ikke se meg. De så på meg som en Disney-skuespiller. Det var som å starte på nytt og jobbe meg oppover igjen, fortalte hun.

Livet til den 19 år gamle skuespilleren er likevel ikke like ille som før. I podkasten avslører hun blant annet at hun tjener de fleste pengene sine via sosiale medier, og at det er nok til å leve av.

Kom ut av skapet

Det er ikke første gangen 19-åringen har svart fansen over sosiale medier med private meldinger.

Da det i august i fjor ble kjent at Bella og hennes tidligere kjæreste Gregg Sulkin hadde gjort det slutt, ble det satt spørsmålstegn ved Bellas legning.

Etter at det dukket opp bilder av den daværende 18-åringen kyssende på en annen jente, spurte en av fansen henne rett ut på Twitter.

Bella var ikke redd for hva reaksjonene ville være og la ikke skjul på noe, da hun svarte den undrende fansen med et enkelt «ja» på Twitter.

Støtteerklæringene lot ikke vente på seg, hvor Bella takket den støttende fansen.

- Takk for at dere aksepterer den jeg er. Jeg elsker dere.

LES OGSÅ: Sam Smith er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer