Debby Ryan:

Disney-stjernen giftet seg i all hemmelighet

Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de ga hverandre sitt ja på nyttårsaften i fjor.

GIFT: Disney-stjernen Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Disney-stjernen Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Debby Ryan (27), best kjent fra Disney-seriene «Jessie», «The Suite Life on Deck» og Netflix-serien «Insatiable» kommer nå med en oppsiktsvekkende avsløring om privatlivet sitt.

I et intervju med Vogue røper nemlig 27-åringen at hun giftet seg med trommeslageren Josh Dun (31) i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor.

Bryllupet forklarer stjerneduoen at de planla på bare 28 dager, og at de bestemte seg for å gifte seg samtidig som de ønsket å feire nyttårsaften i Austin.

Fikk satt ting i perspektiv

Overfor motemagasinet forteller Ryan at timingen føltes riktig da hun mistet en nær venn i fjor sommer. Dødsfallet gikk hardt innpå henne, og satt mange ting i perspektiv.

- Det føltes ikke like viktig å vente lenger, å slutte med å være opptatt eller at ting skulle passe perfekt, forteller hun åpenhjertig.

Det hele skjedde kjapt og i det skjulte, men da 27-åringen slapp musikkvideoen med navn «Level of Concern» i april, begynte imidlertid fansen å mistenke at hun og Josh Dun hadde giftet seg.

Spekulasjonene bygget på at Dun, kjent fra gruppa Twenty One Pilots, hadde på seg en ring som kunne minne om en giftering i musikkvideoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer