Debby Ryan:

Disney-stjernen giftet seg i all hemmelighet

Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de ga hverandre sitt ja på nyttårsaften i fjor.

GIFT: Disney-stjernen Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Disney-stjernen Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Debby Ryan (27), best kjent fra Disney-seriene «Jessie», «The Suite Life on Deck» og Netflix-serien «Insatiable» kommer nå med en oppsiktsvekkende avsløring om privatlivet sitt.

I et intervju med Vogue røper nemlig 27-åringen at hun giftet seg med trommeslageren Josh Dun (31) i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor.

Bryllupet forklarer stjerneduoen at de planla på bare 28 dager, og at de bestemte seg for å gifte seg samtidig som de ønsket å feire nyttårsaften i Austin.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Fikk satt ting i perspektiv

Overfor motemagasinet forteller Ryan at timingen føltes riktig da hun mistet en nær venn i fjor sommer. Dødsfallet gikk hardt innpå henne, og satt mange ting i perspektiv.

- Det føltes ikke like viktig å vente lenger, å slutte med å være opptatt eller at ting skulle passe perfekt, forteller hun åpenhjertig.

Det hele skjedde kjapt og i det skjulte, men da 27-åringen slapp musikkvideoen med navn «Level of Concern» i april, begynte imidlertid fansen å mistenke at hun og Josh Dun hadde giftet seg.

Spekulasjonene bygget på at Dun, kjent fra gruppa Twenty One Pilots, hadde på seg en ring som kunne minne om en giftering i musikkvideoen.

Til Vogue forteller paret åpent om seremonien.

- Jeg følte at det var en spillkveld hjemme hos oss, og at dette var det ultimate spillet og jeg vant. Jeg husker hver detalj fra hvordan det føltes å gå nedover midtgangen, til hvordan hele kroppen fikk frysninger av å se Debby gå mot meg, minnes Dun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Danset til langt på natt

Etter å ha gitt hverandre sitt ja, forteller duoen at de danset til langt på natt med venner og familie.

- Da DJ-en måtte stoppe å spille og hotellet trengte plassen sin tilbake, var det fortsatt mange som var i full gang. Til slutt spredte alle seg inn på hotellrommene sine eller gikk til barer på Rainey Street, men en håndfull endte opp på rommet vårt, forteller Ryan.

Ekteparet møttes for første gang tilbake i 2013, og fem år etter gikk Dun ned på kne og fridde til Ryan. Nyheten delte Disney-stjernen den gang på Twitter.

VELLYKKET BRYLLUP: Debby Ryan og Josh Dun forteller at bryllupsfesten varte til langt på natt. Foto: NTB Scanpix
VELLYKKET BRYLLUP: Debby Ryan og Josh Dun forteller at bryllupsfesten varte til langt på natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg sa ja! Vel, teknisk sett sa jeg «DET ER IKKE MULIG», to ganger, men jeg mente ja», skrev hun i Twitter-innlegget.

Ryan har tidligere lettet på sløret om hvordan frieriet fant sted til US Weekly.

- Det var et øyeblikk i livet mitt der jeg var på en veldig fin date med drømmepersonen min, og han tok hånda inn i lommen sin og gikk ned på et kne. Det skjedde så raskt, samtidig som det skjedde i sakte film.

Videre påpekte Ryan at kjæresten hadde lagt merke til hva slags smykker hun liker, og at han dermed hadde funnet den perfekte forlovelsesringen.

- Han visste hva slags form jeg likte, han visste hvilken struktur og at jeg likte gult gull, noe som var en enorm greie for meg. Han designet den ut fra å kjenne meg, fortsatte hun.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kobles til ny mann etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer