Disney-stjernen Bella Thorne:

Disney-stjernen er lei av å bli dømt etter klesstilen

Enkelte kommentarer går mer inn på den frittalende stjernen enn andre.

BLIR SÅRET: Hun har et røft ytre, men Bella Thorne legger likevel ikke skjul på at noen av kommentarene i sosiale medier sårer og provoserer henne. Foto: NTB Scanpix.
BLIR SÅRET: Hun har et røft ytre, men Bella Thorne legger likevel ikke skjul på at noen av kommentarene i sosiale medier sårer og provoserer henne. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Disney-stjernen Bella Thorne (20), som i ung alder ble kjent for serien «Shake it Up», er både kjent for å være en svært frittalende ung jente, og for sin særegne og tidvis utfordrende klesstil.

I et intervju med Entertainment Tonight, under promoteringen av sin nye film «Midnight Sun», kombinerer hun disse egenskapene når hun åpner seg om hvordan hun opplever kleskritikken som ung Hollywood-stjerne.

Og til tross for et tilsynelatende tøft ytre, legger hun ikke skjul på at kommentarene og hetsen på nettet både sårer og provoserer henne.

- Jeg tror det mest sårende er når folk ser på deg og tenker «Oi, du kler deg på en spesiell måte. Du må dekke deg litt til, ellers tenker folk at du er et ludder av et slag», eller hva enn de vil kalle deg. Hva enn nedverdigende uttrykk de mener passer deg best, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer