Ashley Tisdale:

Disney-stjernen ble mamma

Ashley Tisdale røper babynyheten selv.

BLE MAMMA: Ashley Tisdale fikk sitt første barn denne uken. Foto: Todd Williamson/ REX/ NTB
BLE MAMMA: Ashley Tisdale fikk sitt første barn denne uken. Foto: Todd Williamson/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september kunne «High School Musical»-stjernen Ashley Tisdale dele den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen Christopher French ventet sitt første barn sammen.

Og nå er ventetiden over. Det røper Tisdale selv på Instagram, hvor hun samtidig avslører navnet på den lille babyen.

«Jupiter Iris French kom til verden 3.23.21», skriver hun på Instagram.

Den lille jenta ble altså født tirsdag denne uken, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet.

- Jeg gleder meg

Da ekteparet i fjor høst avslørte at to skulle bli tre, delte skuespilleren en rekke bilder på Instagram, hvor man tydelig kunne se den voksende magen.

Den gang skrev hun ikke noe i innlegget, men ektemannen derimot hadde tatt på seg oppdraget, og bekreftet graviditeten på sin konto. «Jeg gleder meg», skrev han, etterfulgt av emneknaggen «cooldad».

Det var i 2014 at Tisdale og kjæresten tok forholdet sitt ett steg videre, og forlovet seg. Bryllupet mellom paret, som knapt hadde vært sammen i ett år da de fikk ringer på fingrene, foregikk i all hemmelighet i september samme år.

- Den beste dagen i livet mitt. La meg introdusere herr og fru French, skrev skuespilleren under et bilde av seg selv og sin nybakte ektemann på Instagram.

De siste årene har Tisdale hatt en rekke andre roller, uten Disney-stempelet. Hun har blant annet spilt i seriene «Carol's Second Act» og «Sabrina: Secrets of a Teenage Witch», men vil nok for alltid bli husket som Rikmannsjenta Sharpey Evans i «High School Musical».

Berømmelsens bakside

I tiden etter sistnevnte suksess, gikk hun i mange år gjennom en svært uhyggelig opplevelse, der hun fryktet for både sitt eget og kjæresten Christopher French sitt liv.

Ifølge TMZ fortalte Tisdale politiet at hun fryktet en «gal stalker» skulle oppsøke henne og skyte henne og kjæresten. Mannen hadde tidligere truet med å gjøre alvor av sine mange trusler.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Tisdale fikk i 2013 gjennomslag for et besøksforbud mot Nicholas Fiore, som angivelig hadde bombardert henne med mer enn 18 000 twittermeldinger.

Dommeren senket imidlertid besøksforbudet ned til 100 meter.

LES OGSÅ: Nytt nederlag for hertugparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer