Disney-stjerne smuglet kokain

- Jeg måtte ruse meg minst en gang i timen, avslører artisten Demi Lovato.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-dommeren Demi Lovato (21) har aldri lagt skjul på sine tøffe år med selvskading, spiseforstyrrelser, rusproblemer og selvmordstanker.

Det gikk så langt at hun i 2010 ble innlagt til behandling for å få bukt med problemene.

Men Lovato har aldri fortalt hvor ille det faktisk sto til med henne - før nå.

- Jeg ruset meg på kokain minst en gang i timen og tok det med ombord på fly da jeg var på turne, sier hun i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg smuglet stoffet med meg, og ventet til alle på første klasse hadde sovnet før jeg snek meg inn på toalettet og fikk det i meg. Jeg klarte til å med å skjule det for personen som bodde med meg og overvåket meg 24 timer i døgnet.

- Løy til alle rundt meg

DOMMER: Demi Lovato er selv både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor».
DOMMER: Demi Lovato er selv både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor». Vis mer

Levato har levd et liv i rampelyset, siden hun som 15-åring ble med i Disney-serien «As the bell rings». Året etter fikk hun hovedrollen i den populære Disneyfilmen «Camp Rock».

Hun var fortsatt tenåring da problemene tok fullstendig overhånd.

- Jeg er veldig, veldig god til å manipulere folk, og dette brukte jeg til mitt fulle mens jeg var syk. Jeg løy til alle rundt meg slik at alt virket ok på utsiden, forteller hun.

Som 19-åring traff hun bunnen.

- En gang jeg var på vei til flyplassen klokka ni om morgenen hadde jeg en Sprite flaske fylt med vodka og kastet opp i bilen. Da tenkte jeg for meg selv: Dette er samme oppførsel som en alkoholiker har. Det handler ikke om å være en ung rebell som prøver å ha det moro lenger. Jeg må ta meg sammen, sier hun åpenhjertig.

I januar i år sjekket sangfuglen inn på et rehabiliteringshjem igjen - denne gangen for å unngå tilbakefall.

LES OGSÅ: - Jeg var suicidal som syvåring

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer