Disney-stjerne smuglet kokain

- Jeg måtte ruse meg minst en gang i timen, avslører artisten Demi Lovato.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-dommeren Demi Lovato (21) har aldri lagt skjul på sine tøffe år med selvskading, spiseforstyrrelser, rusproblemer og selvmordstanker.

Det gikk så langt at hun i 2010 ble innlagt til behandling for å få bukt med problemene.

Men Lovato har aldri fortalt hvor ille det faktisk sto til med henne - før nå.

- Jeg ruset meg på kokain minst en gang i timen og tok det med ombord på fly da jeg var på turne, sier hun i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg smuglet stoffet med meg, og ventet til alle på første klasse hadde sovnet før jeg snek meg inn på toalettet og fikk det i meg. Jeg klarte til å med å skjule det for personen som bodde med meg og overvåket meg 24 timer i døgnet.

- Løy til alle rundt meg

DOMMER: Demi Lovato er selv både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor».
DOMMER: Demi Lovato er selv både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor». Vis mer

Levato har levd et liv i rampelyset, siden hun som 15-åring ble med i Disney-serien «As the bell rings». Året etter fikk hun hovedrollen i den populære Disneyfilmen «Camp Rock».

Hun var fortsatt tenåring da problemene tok fullstendig overhånd.

- Jeg er veldig, veldig god til å manipulere folk, og dette brukte jeg til mitt fulle mens jeg var syk. Jeg løy til alle rundt meg slik at alt virket ok på utsiden, forteller hun.

Som 19-åring traff hun bunnen.

- En gang jeg var på vei til flyplassen klokka ni om morgenen hadde jeg en Sprite flaske fylt med vodka og kastet opp i bilen. Da tenkte jeg for meg selv: Dette er samme oppførsel som en alkoholiker har. Det handler ikke om å være en ung rebell som prøver å ha det moro lenger. Jeg må ta meg sammen, sier hun åpenhjertig.

I januar i år sjekket sangfuglen inn på et rehabiliteringshjem igjen - denne gangen for å unngå tilbakefall.

LES OGSÅ: - Jeg var suicidal som syvåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer