Disney-stjerne smuglet kokain

- Jeg måtte ruse meg minst en gang i timen, avslører artisten Demi Lovato.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-dommeren Demi Lovato (21) har aldri lagt skjul på sine tøffe år med selvskading, spiseforstyrrelser, rusproblemer og selvmordstanker.

Det gikk så langt at hun i 2010 ble innlagt til behandling for å få bukt med problemene.

Men Lovato har aldri fortalt hvor ille det faktisk sto til med henne - før nå.

- Jeg ruset meg på kokain minst en gang i timen og tok det med ombord på fly da jeg var på turne, sier hun i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg smuglet stoffet med meg, og ventet til alle på første klasse hadde sovnet før jeg snek meg inn på toalettet og fikk det i meg. Jeg klarte til å med å skjule det for personen som bodde med meg og overvåket meg 24 timer i døgnet.

- Løy til alle rundt meg

Levato har levd et liv i rampelyset, siden hun som 15-åring ble med i Disney-serien «As the bell rings». Året etter fikk hun hovedrollen i den populære Disneyfilmen «Camp Rock».Hun var fortsatt tenåring da problemene tok fullstendig overhånd.- Jeg er veldig, veldig god til å manipulere folk, og dette brukte jeg til mitt fulle mens jeg var syk. Jeg løy til alle rundt meg slik at alt virket ok på utsiden, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer