Dan Benson:

Disney-stjerne selger nakenbilder: - Føles bra

Skiftet beite for ett år siden.

NAKEN: Daniel Lee Benson er mer enn komfortabel med sin egen kropp. Foto: Instagram
NAKEN: Daniel Lee Benson er mer enn komfortabel med sin egen kropp. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Disney har gjennom årene bidratt til at flere store stjerner har fått ta steget ut i rampelyset. Blant de aller mest kjente som hadde sin spede begynnelse hos dem er Miley Cyrus (30), Hilary Duff (35) og Selena Gomez (30).

Sistnevnte spilte i serien «Wizards of Waverly Place», på norsk «Magikerne på Waverly Place», som gikk over fire sesonger. Dan Benson (35) var også en av skuespillerne - han hadde rollen som Zeke Beakerman og var den morsomme og tullete vennen til hovedkarakterene.

Flere av dem som har medvirket i Disney-universet har fortsatt med enten musikk, TV eller film - men Benson har skiftet beite fullstendig. For omtrent ett år siden begynte han å lage pornografisk innhold, skriver Page Six.

- Skammer meg ikke

Benson tok nylig til TikTok for å snakke om hvordan det føles å lage nakent innhold. Han selger bilder på OnlyFans og hevder at det utelukkende har vært positivt.

- Det føles bra. Jeg gleder meg til fremtiden. Jeg skammer meg ikke over valgene mine i det hele tatt, sier han og omtaler seg selv som et «råskinn».

Han sier også at det har vært noe forvirrende å skifte beite. Han hadde forventet å motta mer hat enn det han har gjort, men bedyrer at responsen har vært oppløftende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer