«Disney»-stjerne funnet død - bekrefter selvmord

- Det er med stor sorg jeg kan bekrefte at Young begikk selvmord i dag morges, sier skuespillerens talsmann.

SISTE JOBB: Lee Thompson Young jobbet for tiden som skuepiller i TV-serien «Rizzoli and Isles», hvor han spilte etterforsker Barry Frost.Her med kollega Angie Harmon. Bildet er fra juni i år. Foto: Stella Pictures
SISTE JOBB: Lee Thompson Young jobbet for tiden som skuepiller i TV-serien «Rizzoli and Isles», hvor han spilte etterforsker Barry Frost.Her med kollega Angie Harmon. Bildet er fra juni i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Lee Thompson Young døde av selpåførte skuddskader, skriver nettstedet TMZ. Han ble bare 29 år.


- Det er med stor sorg jeg kan bekrefte at Lee Thompson Young begikk selvmord i dag morges. Lee var mer enn en dyktig ung skuespiller. Han var en fantastisk og elskverdig sjel, som vil bli dypt savnet, sier skuespillerens talsmann til nettstedet.

For tiden jobbet 29-åringen som skuespiller i TV-serien «Rizzoli and Isles», hvor han spilte etterforsker Barry Frost.

Da han ikke kom på jobb mandag morgen ble hans medarbeidere bekymret, og dro hjem til ham i Los Angeles. Der fant de 29-åringen død, skriver nettstedet videre.

Thompson Young startet sin karriere som Jett Jackson i Disney-serien «The Famous Jett Jackson», som gikk på TV fra 1998 til 2001.

Siden den gang har han spilt i filmer som «Friday Night Lights» og «Akeelah and the Bee», og hatt gjesteroller i TV-seriene «Scrubs» og «Smallville». 

LES OGSÅ: Her går alt galt for TV-stjernen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer