Cameron Boyce:

Disney-stjerne død - bare 20 år gammel

Fikk et anfall i søvne - og døde.

DØD: Cameron Boyce (til venstre) døde lørdag, etter å ha fått et anfall i søvne. Her er han med Disney-kollegene Peyton List og Karan Bar. Foto: NTB Scanpix
DØD: Cameron Boyce (til venstre) døde lørdag, etter å ha fått et anfall i søvne. Her er han med Disney-kollegene Peyton List og Karan Bar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Cameron Boyce (20), kjent for sin rolle i Disney-filmene «Descendants, «Descendants 2» og Disney-serien «Jessie», er død. Det bekreftet hans familie overfor ABC News lørdag.

Årsaken til dødsfallet skal være en «pågående medisinsk tilstand».

- Han gikk bort i søvne på grunn av et anfall som var resultatet av en pågående medisinsk tilstand som han fikk behandling for. Verden er nå utvilsomt uten et av sine sterkeste lys, men hans ånd vil leve videre gjennom godhet og medfølelse fra alle som kjente og elsket ham, sier en talsperson for familien.

KOLLEGER: Cameron Boyce og «Descendants»-kollega Booboo Stewart ble nylig avbildet under Radio Disney Music Awards i Los Angeles 16. juni 2019. Foto: PA/NTB Scanpix
KOLLEGER: Cameron Boyce og «Descendants»-kollega Booboo Stewart ble nylig avbildet under Radio Disney Music Awards i Los Angeles 16. juni 2019. Foto: PA/NTB Scanpix Vis mer

- Vi er hjerteknust, sier talspersonen videre og ber om respekt for familiens privatliv i denne vanskelige perioden.

Boyce hadde over åtte millioner følgere på Instagram, og på hans siste innlegg er det tydelig at fansen er fortvilte over dødsfallet. Innlegget har i skrivende stund over 100 000 kommentarer.

Disney-stjerne

Cameron Boyce startet karrieren sin med en rolle i skrekkfilmen «Mirrors» da han var ni år gammel.

To år seinere var han også å se i Adam Sandler-komedien «Grown Ups», i tillegg til oppfølgeren.

- Cameron Boyce drømte om å dele sine ekstraordinære kunstneriske talenter med verden. Som en ung mann var han drevet av et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i folks liv gjennom sitt humanitære arbeid. Han var en utrolig talentfull skuespiller, en bemerkelsesverdig omsorgsfull person, og framfor alt en kjærlig og dedikert sønn, bror, barnebarn og venn, sier en talsperson for Disney ifølge ABC News.

FØRSTE ROLLEN: Cameron Boyce i filmen Mirrors (2008). Foto: New Regency Pictures/Kobal/REX.
FØRSTE ROLLEN: Cameron Boyce i filmen Mirrors (2008). Foto: New Regency Pictures/Kobal/REX. Vis mer

TV-filmen «Descendants 3», hvor Boyce spiller Carlos, Cruella de Vils sønn, har premiere 2. august i år. Filmenes konsept går ut på at barna til kjente Disney-skurker (Maleficent, Den onde dronningen, Jafar og Cruela de Vil) blir en gruppe helter.

LES OGSÅ: - Mor og søster godkjenner alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer