Tiffini Hale

Disney-stjerne (46) døde

Tiffini Hale ble bare 46 år gammel.

DØDE: Tiffini Hale døde første juledag. Foto: Skjermdump Instagram
DØDE: Tiffini Hale døde første juledag. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og tidligere «Mickey Mouse Club»-stjernen Tiffini Hale døde 1. juledag.

Det skjedde etter hun ble rammet av hjertestans tidligere denne måneden og ble lagt i koma i flere uker, fram til hun døde. Hun ble bare 46 år gammel.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant New York Post, Independent og Deadline.

Dødsfallet bekreftes blant annet av hennes tidligere kollegaer Deedee Magno Hall og Chasen Hampton. De tre var i tillegg del av popgruppen «The Party».

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Hylles

Torsdag tok Hall til Instagram for å dele en rørende hyllest til sin avdøde venn.

«Det er med de tyngste, knuste hjerter at vi deler den triste nyheten om bortgangen til vår elskede søster, Tiffini Talia Hale», begynte hun innlegget.

«Tidlig denne måneden fikk hun en hjertestans som resulterte i at hun ble liggende i koma. Etter mange bønner og med familien ved hennes side, tok vår kjære Tiff sitt siste åndedrag julemorgen. Hun hviler nå i fred», fortsatte Hall.

På vegne av familien, «The Party» og «Mickey Mouse Club»-gjengen takket hun for all kjærlighet og lykkønskninger Hale mottok. Hun la til at den avdøde 46-åringens familie har bedt om at deres privatliv blir respektert i denne triste tiden.

«Hennes skjønnhet, talent, stil og morsomme, kjærlige ånd vil for alltid leve videre i våre hjerter og minner», avsluttet hun.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

-Savner deg fryktelig

Hampton la ut den samme teksten som kollegaen på sin egen Instagram-profil, i tillegg til enda en hjerteskjærende hyllest.

«Ønsket til de fleste unge jenter på 90-tallet var å være like søte, like kule, like talentfulle og nydelige som Tiffini Hale. En del av magien hennes var at hun aldri visste hvor utrolig hun virkelig var. Hun var ydmyk, hun var omtenksom og snill. Hun var leken og så morsom. En utrolig sanger, karakter og dramatisk skuespillerinne. Hun var en helt fantastisk framfører, og jeg er så beæret over å ha hatt henne i livet mitt».

DELTE OPPTAK: En mann skal være dømt til døden for å ha solgt USB-minnepenner med sørkoreanske Netflix-serien «Squid Game». Video: Storyblock/Netflix. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Hampton, som møtte Hale da han var elleve år, forteller at de vokste opp og tilbrakte noen av sine beste år sammen.

«Jeg er så utrolig lei meg for at jeg aldri gi henne en god klem igjen … jeg vet at vi alle er det. Jeg savner deg fryktelig! Du vil for alltid være min søte søster. Hvil i fred», avsluttet han innlegget.

Hale spilte hovedrollen i Disney-serien « Mickey Mouse Club » fra 1989 til 1995. Der dukket hun opp sammen med noen av de som er våre største kjendiser nå, inkludert Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ryan Gosling og Keri Russell.

Hale trakk seg bort fra rampelyset etter TV-serien tok slutt i 1996 og deltok ikke på gjenforeningen i 2013.

LES OGSÅ: - Ikke meningen at hun skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer