Bella Thorne:

Disney-stjerna ble drapstruet etter utroskapsrykter

– Det føles ikke godt når hele verden tror du er en motbydelig person.

SNAKKER UT OM DRAPSTRUSLENE: Den unge Hollywood-stjernen har opplevd å bli truet på livet etter utroskapsrykter. Nå slår hun tilbake. Foto: Scanpix.
SNAKKER UT OM DRAPSTRUSLENE: Den unge Hollywood-stjernen har opplevd å bli truet på livet etter utroskapsrykter. Nå slår hun tilbake. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert

Bella Thorne (19) ble på midten av 2000-tallet kjent for flere roller på den populære tenåringskanalen «Disney Channel». Thorne gjorde seg blant annet sterkt bemerket i 2010 i serien «Shake it up».

Men etter at hun ble voksen har ikke livet kun vært en dans på roser for den tidligere barnestjerna.Nittenåringen snakker i et nytt intervju med People Magazine fom presset rundt henne, og hvordan hun har tatt imot sin andel med kritikk og hat på sosiale medier.

Angivelig skal det etter hennes siste brudd med skuespilleren Tyler Posey (25) ha blitt for mye.

Det begynte nemlig å svirre rykter om at Bella hadde vært utro, og hun forteller til People at hun er rystet over reaksjonene fra flere fans.

BEMERKET: Bella Thorne gjorde seg bemerket i 2010 i rollen sin som «CeCe Jones« på Disney Channel. Foto: Scanpix.
BEMERKET: Bella Thorne gjorde seg bemerket i 2010 i rollen sin som «CeCe Jones« på Disney Channel. Foto: Scanpix. Vis mer

Truet på livet

Dramaet oppstod mellom Thorne, Posey og artisten Charlie Puth (25).

Thorne hevder at hun datet Posey frem til begynnelsen av desember. Kort tid senere ble hun sett i armene på Puth.

Noen uker senere, skal hun angivelig ha blitt sett sammen med Posey igjen, og kort tid senere la Charlie Puth ut en følgende melding på Twitter:

« Ingen skal la sitt hjerte bli tullet med på denne måten, og jeg kommer ikke til å være i midten av dette».

Det fikk raskt ryktene om utroskap til å svirre.

KJÆRESTE 1: Bella datet Tyler Posey frem til desember. Foto: Scanpix
KJÆRESTE 1: Bella datet Tyler Posey frem til desember. Foto: Scanpix Vis mer
KJÆRESTE TO: Kort tid senere fant hun tonen med artisten Charlie Puth, men lykken vare kun noen få uker. Bella insisterer imidlertid på at ryktene om at hun var utro, er falske. Foto: Scanpix
KJÆRESTE TO: Kort tid senere fant hun tonen med artisten Charlie Puth, men lykken vare kun noen få uker. Bella insisterer imidlertid på at ryktene om at hun var utro, er falske. Foto: Scanpix Vis mer

Bella Thorne insisterer imidlertid på at hun ikke har gjort noe galt.

– Jeg fikk drapstrusler fordi de trodde jeg hadde vært utro mot min eks. Noe som er en stor løgn, forteller Thorne.

Vanskelig å takle

Den tidligere Disney-stjernen innrømmer at tilbakemeldingene hun fikk online var vanskelige å takle.

– Det føles ikke godt når hele verden tror du er en motbydelig person. Når hele verden kjenner deg, blir det mye verre, forteller stjernen som legger til:

– Folk tror at vi ikke blir mobbet i Hollywood, men det blir vi. Vi blir mobbet av offentligheten, av fans og det gjør utrolig vondt.

BARNESTJERNE: Nittenåringen har gjennomgått et kraftig stilskifte siden hun ble verdenskjent i 2010. Her på rød løper under «American Music Awards» i Los Angeles i 2016. Foto: Scanpix.
BARNESTJERNE: Nittenåringen har gjennomgått et kraftig stilskifte siden hun ble verdenskjent i 2010. Her på rød løper under «American Music Awards» i Los Angeles i 2016. Foto: Scanpix. Vis mer

Råd til unge

Thorne ser på hendelsen som en læring og ønsker at barn og ungdommer skal stå opp for seg selv.

– Blir man mobbet er det viktig å stå opp for seg selv. Ser jeg andre som blir mobbet på nett må jeg skrive noe. Det irriterer meg helt inn til margen, sier nittenåringen.

«Disney»-stempel

Den unge skuespilleren har i ettertid av suksessen hos Disney Channel angivelig forsøkt å kvitte seg med stempelet som barnestjerne. I fjor lot hun seg fotografere for Playboy Magazine.

I et intervju med bladet forteller stjernen om hvordan hun takler negativ kritikk og hvordan sosiale medier styrer hverdagen hennes.

– Jeg er ikke lei sosiale medier, jeg forstår det, men folk liker gjerne å kommentere at imaget mitt er for «edgy», at jeg er for «edgy» og de forteller gjerne hvordan jeg bør se ut. Det er mye «gjør ditten, gjør datten». Til dem sier jeg bare: dra til helvete, forteller hun til herremagasinet.

Kom ut av skapet

Throne sjokkerte mange da hun i fjor kom ut av skapet som bifil. I følge People skal fanskaren til skuespilleren ha stilt spørsmål ved legningen hennes etter bruddet med ekskjæreste, Gregg Sulkin.Spekulasjonene skal ha blitt sterkere etter at det angivelig dukket opp bilder av henne kyssende på en annen jente.

Throne bekreftet ryktene i en enkel melding på twitter hvor hun svarte «ja» på spørsmålet fra en fan. I etterkant skrev Throne en twitter-melding hvor hun takket fansen:

– Takk for at dere aksepterer den jeg er. Jeg elsker dere, skrev hun.

UT AV SKAPET: Bella Thorne kom ut av skapet i August. Her sammen med ekskjæresten Gregg Sulkun i Juni i fjor. Foto: Scanpix.
UT AV SKAPET: Bella Thorne kom ut av skapet i August. Her sammen med ekskjæresten Gregg Sulkun i Juni i fjor. Foto: Scanpix. Vis mer


LES OGSÅ: La ut nakenbilde av kona mens hun sov

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer