- Diskuterte aldersforskjellen før bryllupet

Hollywoodfruens ektemann er like gammel som moren hennes...

22 ÅR ELDRE: - Jeg fikk litt spørsmål av noen venninner og da begynner du å lure sånn "Okay, kanskje. Hmm". Men jeg gjorde det likevel, og det har jo gått greit. Så langt hvertfall, sier Siv Cotton om bryllupet med 22 år eldre Christian.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
22 ÅR ELDRE: - Jeg fikk litt spørsmål av noen venninner og da begynner du å lure sånn "Okay, kanskje. Hmm". Men jeg gjorde det likevel, og det har jo gått greit. Så langt hvertfall, sier Siv Cotton om bryllupet med 22 år eldre Christian. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos intervju med Siv Cotton i hennes Hollywood-hjem nederst i saken!

HOLLYWOOD/ OSLO SEHER.NO: Den norske Hollywoodfruen Siv Cotton (38) møtte den 22 år eldre foretningsmannen Christian Cotton da hun var au pair i New York som 17-åring.

Den gang la hun ingen interesse i den eldre kameraten av familien hun jobbet for, men da de møttes igjen åtte år senere begynte romantikken mellom de to å blomstre for fullt.

- Jeg så bare at han var kjempesnill og så er han jo veldig kjekk, sier Siv Cotton til Seher.no idet vi møter henne i parets fasjonable hjem i det bevoktede nabolaget Bell Canyon i Los Angeles.

Siv forteller at både ektemannen og moren hennes fyller 60 år i 2010.

- Det er rart når jeg sier det, men hvis du skal sette de to ved siden av hverandre så er det ikke det samme. Mamma er veldig ung hun, altså. Unnskyld, mamma! Men han er som en ti år yngre person så jeg tenker ikke så mye på det, forteller Siv.

Men den kommende TV-stjernen forteller at hun måtte tenke over alderen hans før bryllupet.

- Før vi skulle gifte oss tenkte jeg på det. Vi diskuterte det faktisk. Jeg fikk litt spørsmål av noen venninner og da begynner du å lure sånn "Okay, kanskje. Hmm". Men jeg gjorde det likevel, og det har jo gått greit. Så langt hvertfall, sier Siv Cotton til Seher.no.

Christian Cotton er en suksessfull foretningsmann, men den hjemmeværende Siv mener at hun ikke ble sammen med ektemannen på grunn av pengene hans.

- Jeg skjønner at folk tenker det, men de må ikke si det før de kjenner personen. Da jeg traff Christian begynte jeg i ny jobb og tjente kjempemye penger selv. Vi har ledd av det mange ganger. Da jeg jobbet for fem år siden så vi tankegangen "eldre mann, yngre kvinne". Men ha sa at "det er jeg som ler for jeg vet hvor mye penger du tjener". Men folk dømmer jo alltid, sier Siv.

"Norske Hollywoodfruer" har premiere på tv3 mandag klokka 20.30 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Blir oftest sjekket opp av jenter

Se Seher.nos intervju med Siv Cotton i hennes Hollywood-hjem her:


[obj:media:8504]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer