Disco-Paus

Slik har du aldri sett den folkekjære visesangeren før!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I lørdagens episode av ”hver gang vi møtes” på TV 2 sang artistene duetter.
Ole Paus (66) og Morten Abel (50) sang Morten Abel-hiten ”Tulipz”.

- Jeg har oversatt sangen til norsk. Sånn Morten har skrevet den, er den innmari morsom, og fryktelig rar og skakk. Jeg skjønner ikke bæret av hva den handler om. Men den er morsom, og det er så fint med ting som er morsomt uten at du skjønner hvorfor. Størst humor er slikt, fortalte Ole i kveldens episode.

Ole Paus var svært ydmyk før han gikk opp på scenen sammen med Morten Abel:

- Dette er jo en svær hit, og det sitter tusenvis av mennesker i tusenvis av hjem som er lykkelige over originalversjonen. Det er min skyld hvis de blir skuffet nå, sa Ole ydmykt før han gikk opp og sang låten, sa Ole i lørdagens episode.

Og det var litt av sceneshow 66-åringen hadde sammen med Morten Abel.

- For meg handler denne om fornyelsen. Jeg tar mitt første skritt inn mot disco-gulvet med organiserte bevegelser. Det er ikke mye, men det er nok til å være et gjennombrudd for meg!

”Tulipz” var en av Mortens aller største hiter på albumet ”Here we og then. You and I” fra 1999. Albumet solgte hele 140 000 eksemplarer!

Se sangen øverst i saken!

LES OGSÅ: Før hadde jeg helt klar stemmeVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer