Direkte til Sør-Amerika

Strandliv og jungelutflukter er blant Sør-Amerikas mange attraksjoner.

STRANDLIV: Apollo starter charterturer til Porto de Galinhas i Brasil, rett sør før storbyen Recife. Foto: Apollo
STRANDLIV: Apollo starter charterturer til Porto de Galinhas i Brasil, rett sør før storbyen Recife. Foto: Apollo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Samba, regnskog og tropisk lykke!

Sør-Amerika er et spennende og stort kontinent, forholdsvis ukjent for norske charterturister. Nå vil Star Tour og Apollo rette på dette, med charterturer til henholdsvis Isla Margarita utenfor Venezuela og vidunderlige Porto de Galinhas, rett sør for storbyen Recife, kombinert med Brasils myteomspunne og eksotiske sambahovedstad Rio de Janeiro.

Porto de Galinhas er en gammel slave-havn som i dag er en sjarmerende og idyllisk småby, med en milelang sandstrand og meget gode utfluktsmuligheter. Den ligger heller ikke så fryktelig langt unna Natal-provinsen, der mange nordmenn har kjøpt feriebolig, så hvis du har en slektning med nyinnkjøpt eiendom her, kan du jo stikke innom og si hei.

Isla Margarita er en perle. Det er Venezuelas største øy, og tradisjonelt et feriemål for amerikanske turister - tror mange. Isla Margarita er langt mer enn som så, et spennende og eksotisk ferieparadis som har masse å by på, gjerne i kombinasjon med utflukter til fastlandet, der du blant annet kan dra på todagers jungelsafari som er en utrolig spennende opplevelse. Det er heller ikke så enormt langt hit som man kan tro. Med de nye direkteflygingene til Star Tour vil reisetiden bli på cirka ti timer.

Hvor: Porto de Galinhas, Brasil
Hvem: Apollo
Passer for: Alle
Eksotisk fordi: Det er Brasil. Hva mer trenger du egentlig? Og her slipper du å møte naboen som du fort gjør i Natal...
Pris fra: 9445 for to uker.

Hvor: Isla Margarita, Venezuela
Hvem: Star Tour
Passer for: Alle
Eksotisk fordi: Kombinasjonen av strender og oppdagelser du aldri før har opplevd maken til.
Pris fra: 7995 for to uker.

Se video fra Isla Margarita her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer