STOR STEMME: Céline Dion opptrer sammen med Elvis i "American Idol" Foto: All Over Press
STOR STEMME: Céline Dion opptrer sammen med Elvis i "American Idol" Foto: All Over PressVis mer

Dion klar for Elvis-duett

Tro det eller ei - Celine Dion skal synge duett med avdøde Elvis Presley.

SEHER.NO: - Celine kommer til å synge sammen med en virtuell versjon av Elvis. Stemningen vil være like god mellom dem som i Natalie Cole og Nat King Coles duett ”Unforgettable”, sier en kilde til kjendisnettstedet TMZ.com.


Det er i anledning en to timer lang sending av "American Idol" at de to stjernene Celine Dion (39) og avdøde Elvis Presley vil opptre sammen, og programleder Ryan Seacrest (33) er en av de som gleder seg aller mest.


- To av de største stjernene i musikkhistorien vil stå sammen på scenen. Denne duetten må man bare se for å tro på, sier han.


Etter det Femalefirst erfarer er duetten mellom de to superstjernene planlagt som et avslutningsnummer. Resten av "American Idol"-deltagerne skal kore i bakgrunnen.


Programmet skal samle inn penger for å bekjempe fattigdom i USA og Afrika, og er spekket med celebriteter. Idol-vinnerne Kelly Clarkson og Carrie Underwood, popstjernene Gwen Stefani og Pink, samt skuespillerne Hugh Grant, Keira Knightley og Helen Mirren står alle på gjestelisten.


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.