Paris Hilton:

- Din overbetalte, privilegerte drittsekk

Refses etter luksusferie.

FÅR KRITIKK: Paris Hiltons luksuriøse ferie midt i corona-pandemien får fansen til å se rødt. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB
FÅR KRITIKK: Paris Hiltons luksuriøse ferie midt i corona-pandemien får fansen til å se rødt. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

Dette året har vært en tøff påkjenning for mennesker verden over. Strenge restriksjoner for hvordan man kan leve har naturlig nok vært svært utfordrende, men nødvendig i kampen mot den pågående pandemien.

Men det er ikke alle som virker å ta corona-situasjonen like alvorlig. Til tross for inn- og utreiserestriksjoner over stort sett hele kloden, er det likevel flere kjendiser som virker å trosse dette - og fortsetter å dra på ferier og å leve tilnærmet som før.

- Dette er farlig

Sistemann ut er hotellarvingen og milliardærdatteren Paris Hilton (39).

Sist uke delte Hilton bilder fra en ferie på den eksklusive luksusøya Bora Bora i Stillehavet. Her ligger hun i vakre omgivelser og soler seg på en diger gullflamingo.

«Paris i paradis», lyder bildeteksten til følgende instagram-post:

Dette får en rekke fans til å rase.

- Pandemi-reglene gjelder ingen kjendiser. Det virker som de reiser mer enn noensinne mens undersåttene ikke engang får lov til å spise på utendørs restauranter, tordner en bruker.

- Er hun ikke alltid på ferie i paradis? undres det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer