Paris Hilton:

- Din overbetalte, privilegerte drittsekk

Refses etter luksusferie.

FÅR KRITIKK: Paris Hiltons luksuriøse ferie midt i corona-pandemien får fansen til å se rødt. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB
FÅR KRITIKK: Paris Hiltons luksuriøse ferie midt i corona-pandemien får fansen til å se rødt. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

Dette året har vært en tøff påkjenning for mennesker verden over. Strenge restriksjoner for hvordan man kan leve har naturlig nok vært svært utfordrende, men nødvendig i kampen mot den pågående pandemien.

Men det er ikke alle som virker å ta corona-situasjonen like alvorlig. Til tross for inn- og utreiserestriksjoner over stort sett hele kloden, er det likevel flere kjendiser som virker å trosse dette - og fortsetter å dra på ferier og å leve tilnærmet som før.

- Dette er farlig

Sistemann ut er hotellarvingen og milliardærdatteren Paris Hilton (39).

Sist uke delte Hilton bilder fra en ferie på den eksklusive luksusøya Bora Bora i Stillehavet. Her ligger hun i vakre omgivelser og soler seg på en diger gullflamingo.

«Paris i paradis», lyder bildeteksten til følgende instagram-post:

Dette får en rekke fans til å rase.

- Pandemi-reglene gjelder ingen kjendiser. Det virker som de reiser mer enn noensinne mens undersåttene ikke engang får lov til å spise på utendørs restauranter, tordner en bruker.

- Er hun ikke alltid på ferie i paradis? undres det.

- Ingen maske. Dette er farlig. Åhhh, kjendiser kan gjøre som de vil. Det glemte jeg helt, deler en annen ironisk.

- Din overbetalte privilegerte drittsekk, lyder en annen kommentar.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Men blant de over 800 kommentarene finnes det også mange som misunner Hollywood-stjernen.

- Omg, det der ser virkelig ut som paradis. Du er heldig.

- Ok, det er der jeg også skulle vært. Elsker leopard-kjolen.

- Dronningen av paradis.

Paris Hiltons Bora Bora-ferie kommer kort tid etter at venninnen Kim Kardashian fikk krass kritikk for sin luksuriøse 40-årsfeiring utenlands.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Video: Marie Røssland Vis mer

Ferie til 9,5 millioner

I anledning den store dagen inviterte nemlig firebarnsmoren med seg familie og «et knippe» nære venner til The Brando Resort, på en privat øy på Tahiti.

Gjestene skal ha blitt fraktet til den eksotiske destinasjonen med privatfly, og under oppholdet danset de, syklet, var ute i kajakk, svømte nær hvaler og så film sammen på stranden. Det har Kim selv fortalt til sine 193 millioner følgere på Instagram.

Herligheten skal ha kostet hele én million dollar, eller rundt 9,5 millioner norske kroner, ifølge Daily Mail.

Bursdagsbarnet postet flere bilder i sosiale medier fra den luksuriøse feiringen, noe som fikk mange til å se rødt.

En rekke fans mente nemlig ferieturen både var «grusom og ufølsom» midt under den globale pandemien hvor mange har mistet hus, hjem, arbeid og nære og kjære som følge av covid-19.

Peter Frampton, et rockeikon fra 70-tallet, var blant dem som reagerte.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen? skrev han på Twitter, ifølge NBC News.

Kort tid etter gikk Khloé Kardashian (36), som også deltok på feiringen, ut og forsvarte storesøsteren sin.

Da hun gjestet «The Ellen Show» i oktober fikk hun nemlig spørsmål fra programlederen om hva hun tenkte om all kritikken.

- Jeg har ikke hørt så mye av det, men jeg har fått med meg at folk er opprørte over at vi fløy ut av byen. Jeg vet egentlig ikke graden av oppstyret, men dette året har vært et frustrerende år. Det forstår jeg, sa hun, ifølge People som skrev at det var mellom 20 og 25 stykker som var med på turen.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

- Jeg tror det er mye frustrasjon hos alle mennesker, men i tillegg så var dette faktisk 40-årsdagen hennes. Dette var noe hun virkelig ønsket å gjøre for oss. Det var en veldig fin ting, la Khloé til.

- Utrolig egoistisk

Kim selv hevdet i et Instagram-innlegg hun delte fra festen, at alle gjestene tok forholdsregler før de dro utenlands.

- Etter to uker med gjentatte helsesjekker og etter å ha bedt alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kunne late som at ting var normale i et lite øyeblikk, skrev hun blant annet.

- Jeg forstår at dette kanskje virker langt ute for de fleste mennesker på dette tidspunktet, så i stunder som dette blir jeg ydmykt påminnet om hvor privilegert jeg er i livet, delte hun avslutningsvis.

Det var innlegget ovenfor som fikk fansen til reagere.

«Utrolig egoistisk når mennesker dør og mister jobbene sine», mente en bruker.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

«Jeg elsker hvordan eliten ikke trenger å holde avstand fra hverandre ELLER å bruke munnbind», skrev en annen og la til emneknaggen #dobbeltmoralsk.

«Er pandemien over?! Omg, jeg kunne ønske noen hadde fortalt meg også at vi nå har lov til å ha gigantiske fester», delte en tredje sarkastisk.

LES OGSÅ: - Kuvøsen var full av blod

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer