KRANGLER: De to artistene har vært i tottene på hverandre etter flere mindre vennlige kommentarer seg i mellom.
KRANGLER: De to artistene har vært i tottene på hverandre etter flere mindre vennlige kommentarer seg i mellom.Vis mer

- Din jævla feite idiot

Liam Gallagher er ikke nådig i kritkken av Robbie Williams.

SEOGHØR.NO:  To av Storbritannias aller største musikkstjerner, Liam Gallagher (40) og Robbie Williams (39), har de siste ukene vært i tottene på hverandre etter at Liam skal ha kalt den tidligere Take That-sangeren for en «jævla feit idiot».

Robbie slo tilbake med å kritiserer Liams band Beady Eye, noe som virkelig fikk fart på diskusjonen.

- Vi lagde ikke denne platen for å tilfredstille andres ønsker. Dette var vårt eget prosjekt. Robbie Wiliams sa at platen var bra, men at sangene ikke hadde noe ordentlig refreng. Jeg vil helle skyte meg i skrittet enn å følge rådene hans. Jeg hører ikke på noen andre sin musikk, så jeg får ikke inspirasjonen min fra andre, men kanskje jeg skulle ha kjøpt meg en iPod, sier Liam til den britiske avisen The Sun.

Robbie Williams har vært i vinden i det siste med flere kraftige uttalelser. Nylig fortalte popstjernen at han ville kjøpe narkotika til datteren når hun blir eldre.

- Jeg tviler på at hun blir som meg. Bank i bordet, og følg det opp med mye kjærlighet og mye flaks, så slipper hun å komme dit. Men dersom det uheldigvis skulle skje, vet jeg hva jeg må gjøre, forteller han ifølge The Sun.

Da er løsningen enkel ifølge Williams.

- Jeg skal sørge for at hun får den beste narkotikaen, og bruke den sammen med henne. 

LES OGSÅ:  Krever 300 millioner for Oasis-gjenforening