LØGNER: Gordon Ramsay diktet opp sin fortid som fotballproff. Foto: All Over Press
LØGNER: Gordon Ramsay diktet opp sin fortid som fotballproff. Foto: All Over PressVis mer

Diktet opp sin egen fortid

- Gordon Ramsay er en løgner...

SEHER.NO: "News of the world" går i dag ut med en kraftsalve mot TV-kokk Gordon Ramsay (42), som visstnok skal ha diktet opp sin fortid som fotballproff i den skotske toppklubben Glasgow Rangers.

Ramsay hevder at han signerte med fotballklubben, og at han fikk flere førstelagskamper, før skader ødela karrieren hans.

Bare tull, skriver "News of the World", som i overskriften kaller kokken for en "f**ing liar".

"Ramsay signerte aldri for gigantene fra Glasgow, og han spilte aldri en førstelagskamp, selv om han uttalte seg om det på radio, i biografien hans, og i en rekke intervjuer".

Kokken skal visstnok ha kommet seg unna med sin historie, fordi ingen andre aviser skal ha klart å sette sammen alle delene av løgnene hans.

- Han hadde aldri kontrakt hos oss, og han spilte aldri på førstelaget. Han fikk ikke tilbudt kontrakt. Alt er bare oppdiktet, sier tidligere Rangers-spiller Robert McElroy.

Og treneren Archie Knox - som Ramsay hevder "dumpet" han fra klubben - han var trener for den konkurrerende klubben Dundee på den tiden.
Den eneste delen av 42-åringens historie som er sann, er at han faktisk trente med klubben, og deltok i en treningskamp.

Men navnet hans var ikke å finne i kampprogrammet. Der var han oppført som "prøvespiller".

I dag får han altså gjennomgå hardt i britiske medier.

Ramsays talsmann sa i går at 42-åringen ikke har noen kommentar til saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kokke-Gordon sjokkerte seerne