Diktet opp falsk fortid

- Jeg tenkte det var gøy og ville gjøre meg mer interessant, sier Solveig Kloppen om den avslørte løgnen.

OPPMERKSOMHETSBEHOV: Tidlig i karrieren pleide Solveig Kloppen å dikte opp historier om seg selv for å gjøre seg mer interessant i media.
OPPMERKSOMHETSBEHOV: Tidlig i karrieren pleide Solveig Kloppen å dikte opp historier om seg selv for å gjøre seg mer interessant i media. Vis mer

SEOGHØR.NO: I en årrekke har programleder Solveig Kloppen (42) vært en viktig del av TV-bildet i Norge. I programmer som «Idol», «Ønskedrømmen» og ikke minst «Norske Talenter» har hun ledd, grått og engasjert det norske folk. Men 42-åringen fra Trondheim har ikke alltid følt seg interessant.

I et intervju med VG forteller Kloppen at hun alltid har hatt et stort eksponeringsbehov og at hun i begynnelsen av karrieren løy i intervjuer for å gjøre seg mer interessant.

- Jeg drev med det en periode, sier hun til VG.

- Da jeg var i «Mandagsklubben» på TVNorge, skrøt jeg på meg at jeg hadde danset ballett i mange år, at jeg hadde vært ganske lovende og fortsatt trente i Operaen et par ganger i uken. Jeg tenkte det var gøy og ville gjøre meg mer interessant.

Men løgnen ble avslørt da et blad ringte og spurte om de kunne være med Solveig på ballett-trening.

Får oppmerksomhet av familien

I dag er ikke Kloppen like opptatt av oppmerksomhet rundt egen person og skjemmes over noen av «stuntene» hun gjorde i yngre dager.

- Ting jeg aaaldri ville funnet på i dag, men som jeg ser kommer av at jeg får den oppmerksomheten på annet vis nå. Jeg tror det er bra for den private Solveig og omgivelsene mine at jeg får så mye oppmerksomhet som jeg gjør gjennom jobben min, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Kloppen ofret seg i dristig TV-stunt