Diktet opp falsk brud

Joaquin Phoenix løy om forlovelse da han gjestet Letterman.

DIKTET OPP FORLOVELSE: Joaquin Phoenix fortalte David Letterman at han hadde forlovet seg med sin egen yogalærer. Det hele viste seg å være en løgn. Foto: Stella Pictures
DIKTET OPP FORLOVELSE: Joaquin Phoenix fortalte David Letterman at han hadde forlovet seg med sin egen yogalærer. Det hele viste seg å være en løgn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da skuespilleren Joaquin Phoenix (40) mandag denne uken gjestet «The Late Show With David Letterman», overrasket han talkshow-verten ved å si at han har forlovet seg.

VILLE BLI LIKT: Phoenix sa han bare ville bli likt av publikum. Derfor diktet han opp forlovelsen. Foto: Stella Pictures
VILLE BLI LIKT: Phoenix sa han bare ville bli likt av publikum. Derfor diktet han opp forlovelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
LURTE VERDEN: Slik så Phoenix ut i 2009, da han lurte verden til å tro han var gal. Det hele viste seg å være en filmrolle.
LURTE VERDEN: Slik så Phoenix ut i 2009, da han lurte verden til å tro han var gal. Det hele viste seg å være en filmrolle. Vis mer

Skuespillerens utvalgte skulle angivelig være Phoenix sin yogalærer.

- En av de første gangene vi møttes, brukte vi en sele. Øvelsene inneholdt mye støting og trekking. Men den ville delen av historien er at vi begynte å date. Og jeg tror hun er den rette. Jeg fridde til henne og hun sa ja, fortalte skuespilleren ifølge Entertainment Tonight.

En tydelig overrasket Letterman stilte oppfølgingsspørsmål, som Phoenix noe motvillig svarte på.

Nå skriver Hollywood Reporter at Phoenix slettes ikke er forlovet. Han skal ha løyet under besøket hos David Letterman.

- Jeg synes livet mitt er så kjedelig, og en forlovelse virket som en spennende ting å snakke om. Jeg ville at publikum skulle like meg. De liker folk som skal gifte seg. Jeg kan sikkert forlove meg igjen, hvis du vil? sa han da han litt senere var gjest hos Good Morning America.


Skuespilleren påstod at Letterman skjønte at det hele bare var tull.

- Jeg lurte ham ikke. Han visste at jeg tullet, skal Phoenix ha sagt til Live! With Kelly and Michael etter besøket hos Good Morning America.

Dette er ikke første gangen Phoenix sjokkerer med et av sine påfunn. I 2009 dukket skuespilleren opp med et helt enormt skjegg, uteligger-klær og kunngjorde at han skulle starte en karriere som hip hop-artist.

I sin første opptreden falt han av scenen, og ikke lenge etter gjorde han seg selv til latter igjen. Det var også hos Letterman, der han ga et helt usammenhengende intervju.

Folk trodde Phoenix hadde blitt gal, men det hele viste seg til slutt bare å være et stunt. Phoenix gjorde nemlig bare en rolle i mockumentary-filmen «I'm Still Here», laget av Casey Affleck.

Phoenix er snart aktuell med filmen «Inherent Vice», som har USA-premiere i januar 2015.


LES OGSÅ: Skal ha forlovet seg - men ingen vet med hvem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer