«Diktatoren» kom på den røde løperen likevel

- Seier! sier den omstridte komikeren Sacha Baron Cohen.

<strong>STOR ENTRE:</strong> Sacha Baron Cohen i karakter på Oscar.  Foto: All Over Press
STOR ENTRE: Sacha Baron Cohen i karakter på Oscar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken var det usikkert om skuespiller Sacha Baron Cohen (40) ville komme på Oscar-utdelingen natt til mandag. Komikeren ønsket å komme på den røde løperen utkledd som karakteren fra sin nye film «The Dictator», og skal ha blitt bannlyst da planene ble kjent.

Den 40-årige komikeren har tidligere blitt advart om at han ikke er velkommen på Hollywoods største festkveld dersom han planlegger et stunt, fordi dette ville ta oppmerksomheten bort fra prisutdelingen og de nominerte filmene.

Nå er det imidlertid klart at Cohan dukket opp på kveldens utdeling utkledd som diktatoren fra filmen.

Kun timer før prisudelingen la 40-åringen ut et bilde av seg selv på Twitter, i fullt kostyme der han holder en lekepistol og et par billetter til Oscar-seremonien.

«Seier!» Skriver han under bildet.

- Vi er svært fornøyd med å ha ham her og han skal gå på den røde løperen kledd som diktatoren sier showets produsent Brian Grazer til bladet Extra.

Cohan la også ut en humoristisk beskjed på sin hjemmeside. 

«Seieren er vår! I dag har den store nasjonen Wadiya triumfert over slangene i Hollywood. Ondskap og alle som har gjort satan til sin beskytter ble overvunnet og sendt til stillehavet. Det jeg prøver å si er at akademiet har overgitt seg og sendt to billetter og en parkeringsbillett! I dag Oscar-utdeling, i morgen Obama!»
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De skulle drepe meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer