Digger å være motestudent

Mira craig nekter ikke for at hun i fremtiden kan dukke opp i egendesign på rød løper.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mira Craig (30) har lenge vært en etablert artist i Norge, men nå satser hun i tillegg på en kleskarriere. Hun har nemlig begynt på moteskolen Esmod i Oslo. 

- Vi har vært der i fem dager og det er kjempegøy. Jeg er supergira og vil bli ferdig med alt veldig fort, sier hun til Seoghør.no. 

Fredag forrige uke var hun på God kveld Norges kjendisfest på Aker Brygge, denne gangen ikledd andres design. Men hun utelukker ikke at hun vil bruke egendesignede antrekk på rød løper i fremtiden. 

- Det blir nok mer av mitt design fremover når vi kommer ordentlig i gang, men vi har ikke gjort så mye ennå. Jeg har ventet i fem måneder på å begynne på skolen, og regner med å lære mye nytt som utvider ideene mine.

Men selv om hun er ivrig på designfronten, er det vanskelig for henne å beskrive sin egen designstil.

- Nei, det er litt tidlig! Jeg venter selv i spenning, avslører artisten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig fikk familien møte Mio  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer