- Digg å jobbe etter mammaperm

Programleder Live Nelvik ser frem til nye prosjekter til høsten.

SEOGHØR.NO: I april ble Live Nelvik (29) og forloveden Tore Sagen (31) foreldre for første gang da de fikk en liten jente.

Også på det profesjonelle plan går det bra for 29-åringen. Den populære programlederen har den siste tiden vært i vinden med programserien «Dama til ...» der Nelvik prøver seg som kjæreste for ulike kjendismenn.

Innsatsen på skjermen gjorde til og med at Live ble kåret til «Årets TV-navn» av Se og Hørs lesere under Gullruten i Bergen i mai. Nå er det derimot datteren som får all oppmerksomheten, men Nelvik legger ikke skjul på at det blir deilig å skulle jobbe igjen.

- Det blir digg å begynne å jobbe igjen etter mammapermen, men det er overraskende hyggelig å være sammen med barn. Jeg koser meg veldig og ammer og ser på mange dårlige realityserier, sier hun til Seoghør.no på Elle-festen torsdag kveld.

Nelviks nye prosjekt er foreløpig hemmelig.

- Til høsten er det en person på cirka fem kilo som har min oppmerksomhet helt ut desember, og så er det noe nytt på gang. Jeg kan ikke si så mye om det, men det er veldig gøyale ting som jeg gleder meg til.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjedelig å være gravid