Die Wenche tar Tyskland med storm - igjen!

Den folkekjære artisten Wenche Myhre feirer boklansering med brask og bram.

HEDRET: Wenche Myhre mottok  «Hedersprisen» av Kultur- og kirkeminister Thorhild Widvey under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» i Oslo 3.november. Foto: NTB scanpix
HEDRET: Wenche Myhre mottok «Hedersprisen» av Kultur- og kirkeminister Thorhild Widvey under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» i Oslo 3.november. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LANG KARRIERE: Artisten Wenche Myhre ble kåret til «Årets vokalist» under Spellemannsprisen 1977. Foto: NTB scanpix
LANG KARRIERE: Artisten Wenche Myhre ble kåret til «Årets vokalist» under Spellemannsprisen 1977. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november i år mottok den folkekjære artisten Wenche Myhre (66) «Hedersprisen» under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» på ærverdige Christiania Teater i Oslo.

Den flotte 66-åringen har gledet folket med sitt store sangtalent og sin varme personlighet i over 50 år - og i dag er hun like aktiv som da hun sang seg inn i folkets hjerter på midten av 50-tallet.

Mandag denne uken lanserte hun biografien «Wenche Myhre - 66» i Tyskland, som har fått tittelen «Die Wencke».

Sangerinnen har nemlig en helt egen plass i tyskernes hjerter, og har helt siden karrieren skjøt fart på 60-tallet vært en av de mest populære artistene i Tyskland.

Myhre er selv på plass i Tyskland for å promotere biografien, som er ført i pennen av den norske journalisten og forfatteren Mona Levin (73), og skal opptre på flere TV-show denne uken.

LES OGSÅ: Evigunge Wenche Myhre fylte seksogseksti!

Se Wenche Myhres takketale etter at hun mottok Hedersprisen under «Kjendisgallaen»:

 

 

 

Se også video av Wenche Myhre som synger med barnebarna:

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer