Die Wenche tar Tyskland med storm - igjen!

Den folkekjære artisten Wenche Myhre feirer boklansering med brask og bram.

HEDRET: Wenche Myhre mottok  «Hedersprisen» av Kultur- og kirkeminister Thorhild Widvey under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» i Oslo 3.november. Foto: NTB scanpix
HEDRET: Wenche Myhre mottok «Hedersprisen» av Kultur- og kirkeminister Thorhild Widvey under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» i Oslo 3.november. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november i år mottok den folkekjære artisten Wenche Myhre (66) «Hedersprisen» under Se og Hør-tilsteldningen «Kjendisgallaen 2013» på ærverdige Christiania Teater i Oslo.

Den flotte 66-åringen har gledet folket med sitt store sangtalent og sin varme personlighet i over 50 år - og i dag er hun like aktiv som da hun sang seg inn i folkets hjerter på midten av 50-tallet.

Mandag denne uken lanserte hun biografien «Wenche Myhre - 66» i Tyskland, som har fått tittelen «Die Wencke».

Sangerinnen har nemlig en helt egen plass i tyskernes hjerter, og har helt siden karrieren skjøt fart på 60-tallet vært en av de mest populære artistene i Tyskland.

Myhre er selv på plass i Tyskland for å promotere biografien, som er ført i pennen av den norske journalisten og forfatteren Mona Levin (73), og skal opptre på flere TV-show denne uken.

LES OGSÅ: Evigunge Wenche Myhre fylte seksogseksti!

Se Wenche Myhres takketale etter at hun mottok Hedersprisen under «Kjendisgallaen»:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer