LEI SEG: Alexander Rybak møtte Didrik Solli-Tangen ved artistinngangen på Telenor arena etter Eurovision-finalen. Og fjorårets vinner innrømmet at han var veldig lei seg på Didriks vegne.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
LEI SEG: Alexander Rybak møtte Didrik Solli-Tangen ved artistinngangen på Telenor arena etter Eurovision-finalen. Og fjorårets vinner innrømmet at han var veldig lei seg på Didriks vegne. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Didrik tar dette mye bedre enn meg

Trist Rybak møtte pressen etter Norges nederlag...Se video!

SEHER.NO: Se møtet mellom Alexander og Didrik nederst i saken!

Eurovision-finalen endte ikke helt som alle hadde håpet, eller forventet, for Norge, etter at Didrik Solli-Tangen (22) endte på en skuffende 20. plass i den internasjonale finalen.

Kort tid etter sendingen møtte 22-åringen norsk presse utenfor artistinngangen på Telenor arena, og unggutten selv hevdet han ikke er skuffet over sin egen innsats, selv om han hadde håpet på en bedre plassering.

- Skuffa, hvorfor skal jeg være skuffa? Jeg er skuffa over dere som stiller et sånt spørsmål, jeg har fått en veldig bra profilering og jeg er veldig fornøyd, sa han smilende.

Midt i vrimmelen av journalister og fotografer dukket plutselig fjorårets vinner, Alexander Rybak (24), opp på den rosa løperen utenfor arenaen.

Og mens Didrik var i kjempehumør og tullet og tøyset med fotografene, virket Rybak langt mer preget av det dårlige resultatet til Norge.

Godt skjult under en grå hettejakke, sa en emosjonell Rybak at han var veldig lei seg på Didriks vegne, og at han virkelig hadde håpet at kompisen skulle gjøre det bedre i konkurransen.

- Midt oppi at Tyskland vant og at det var en bra sang, så er jeg veldig lei meg altså. Fordi dette var et ballade-år og folk merka ikke de gode balladene, sa han.

Ifølge Alexander takler Didrik, som var den som faktisk fikk den dårlige plasseringen, nederlaget mye bedre enn ham selv.

- Det verste er at han er like glad, han er mye mer proff enn meg. Jeg tar nedturer dårlig. Jeg blir helt barnslig. Du skulle se, jeg ble virkelig sur isted, mens han blir bare enda snillere med folk. Det er det som er forskjellen med meg og Didrik, han er kul, sier Rybak. 


24-åringen kunne også avsløre at han stemte på Norge under sendingen, noe Didrik synes var storartet. 

- Jeg stemte på Norge med mitt hviterussiske nummer, og jeg stemte på Hviterussland, sier Rybak idet Didrik legger armen rundt ham: 

- Takk Alex! Han har støttet meg hele veien, og det har vært veldig bra. Jeg fikk en god pep-talk av han i sted, humrer Didrik. 
 
Og kompisene håper at de vil få muligheten til å stå på scenen sammen igjen snart. 

- Det gjør vi helt sikkert, sier Didrik. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er litt skuffet

Se møtet mellom Alexander og Didrik nedenfor:[obj:media:8670]