OVER: Kathrine Moholt og Didrik Solli-Tangen har de siste to åra vært programledere for «Skal vi danse» på TV 2. Nå bekrefter imidlertid sistnevnte at han ikke fortsetter. Foto: NTB scanpix
OVER: Kathrine Moholt og Didrik Solli-Tangen har de siste to åra vært programledere for «Skal vi danse» på TV 2. Nå bekrefter imidlertid sistnevnte at han ikke fortsetter. Foto: NTB scanpixVis mer

Didrik Solli-Tangen vraket som programleder for «Skal vi danse»

TV 2 skifter ut sangeren etter to sesonger.

- Det stemmer at jeg ikke skal gjøre «Skal vi danse» denne sesongen. Jeg ville åpne for nye muligheter og andre planer, sier Didrik Solli-Tangen til Dagbladet.

Over to sesonger har sangeren, sammen med Kathrine Moholt, stått som programleder for TV 2s populære underholdningskonsept «Skal vi danse».

Fortsetter ikke

Nå bekrefter imidlertid Solli-Tangen at samarbeidet ikke vil fortsette.

- Hadde du et ønske om å slutte?

- Jeg tror TV 2 var klare for en utskiftning, og at de ville fornye seg litt. Jeg har hatt en utrolig morsom opplevelse av å være med på dette, men det er veldig hektisk når det står på og man låser seg veldig til opptaksperioden, sier han.

TV 2 bekrefter at den tidligere MGP-vinneren er ute av dansen. De bekrefter samtidig at det blir en ny sesong med danseprogrammet, selv om seertallene er dalende.

- Det stemmer at Didrik ikke skal lede «Skal vi danse» til høsten. Vi er strålende fornøyd med den jobben han har gjort i programmet. Hvem som skal lede «Skal vi danse» til høsten, kommer vi tilbake til senere, sier presseansvarlig Anne Martha Leidland til Dagbladet.

Didrik Solli-Tangen tok over programlederjobben etter Carsten Skjelbreid som ledet tv-programmet i to sesonger med Kathrine Moholt.

Ingen konkrete TV 2-planer

I fjor måtte Didrik Solli-Tangen blant annet stå over sending fordi han ble syk og måtte operere blindtarmen.

Han ser fram til litt mer tid til egne ting i tida fram mot jul.

- «Skal vi danse» går jo hele høsten, og da blir det lite overskudd til å gjøre for eksempel en juleturné. Meg og min bror har jo et konsept gående, og skal blant annet ha konserter i USA i høst.

- Kommer du til å samarbeide med TV 2 i framtiden?

- Vi har ikke noen konkrete planer, men jeg fikk inntrykk av TV 2 er interessert i et videre samarbeid. Så det er ingen uoverensstemmelser mellom oss, understreker Solli-Tangen.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Gleder seg til å bli Cæsar-Junis flørt