Didrik Solli-Tangen støtter kreftsaken

Kjæresten ga klar beskjed da hun fikk se Didrik Solli-Tangens nye ansiktspryd. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Didrik Solli-Tangen 05.43 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken! 

SEOGHØR.NO:   Tenor- og MGP-stjernen Didrik Solli-Tangen (25) kom på premieren til Egor Filipenkos Ballroom-show med en nyfrisert bart på overleppen.

- Det er for å være med på Movember-kampanjen. Vi får se om den blir værende etter november, men jeg tror nok at Ole Edvard Antonsen vil at den skal vekk til juleturneen.

I november hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å anlegge bart. Målet er å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft.

Solli-Tangen er bare en av flere kjendismenn som støtter kampanjen ved å anlegge bart for en måned. Daniel Craig, Jude Law og Brad Pitt har tidligere støttet kampanjen.

- Jeg syns det er litt morsomt med bart. Man føler seg litt mer voksen. Jeg tror det er mange som kommer til å beholde barten etter movember. For det er jo ganske kult! Så vi får se da, hvor mange som fremdeles har bart i desember.

Men soprankjæresten Benedicte Årving (25) syns ikke barten er like kul.

- Hun er vel ikke så veldig begeistret. Jeg kan si såpass.

Se bilder av flere kjendismenn med bart i bildespesialen under saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Blir samboere i ny leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer