Didrik Solli-Tangen skal bli pappa

Melodi Grand Prix-vinnerens kjæreste avslørte graviditeten på rød løper.

BLIR FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen strålte på rød løper i forkant av Kjendisgallaen søndag kveld. På rød løper valgte de også å dra katta ut av sekken - de venter nemlig sitt første barn.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen strålte på rød løper i forkant av Kjendisgallaen søndag kveld. På rød løper valgte de også å dra katta ut av sekken - de venter nemlig sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var i 2013 at Didrik Solli-Tangen (29) kunne avsløre at danseren Angelica Omre (33) hadde kapret hjertet hans.

«My Heart Yours»-sangeren, som stakk av med seieren i Melodi Grand Prix i 2010, kunne da si at de hadde en «aldri så liten romanse» på gang. 

Kjærligheten har siden blomstret, og søndag kveld troppet det forelska paret opp på rød løper før Se og Hørs Kjendisgalla.

Foruten å stråle på rød løper, kunne duoen avsløre en hyggelig nyhet. De skal bli foreldre til våren.

- Litt skummelt

- Det blir en vår-baby, svarer Didrik når Seoghør.no spør ham dagen derpå.

VENTER BARN: Til våren blir Didrik Solli-Tangen og Angelica Ombre foreldre for første gang. Det valgte Angelica å avsløre via sitt kjolevalg søndag kveld.  Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Til våren blir Didrik Solli-Tangen og Angelica Ombre foreldre for første gang. Det valgte Angelica å avsløre via sitt kjolevalg søndag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var Angelica som røpet hemmeligheten i går. I en rød og lekker tettsittende kjole viste hun stolt fram magen til det oppmøtte pressekorpset og det kjendispekkede lokalet. 

Didrik forteller til Seoghør.no at han jublet da han fikk vite at han skulle bli far for første gang.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, utdyper den humoristiske sangeren i en tekstmelding.

Dette blir hans første barn, og han legger ikke skjul på at forventningene er store. Selv om det kan være litt skummelt, er det først og fremst glede sangeren føler på i disse dager.

- Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skriver den kommende pappaen.

Pleiet kjærligheten med ekstremsport

Dette er ikke første gang de to turtelduene er å se på rød løper sammen. De har flere ganger stjålet showet sammen, men ikke bare på champagne-fylte fester med glitter og stas.

I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

- Det blir helt klart som en slags ferie, og deilig å få energinivået på topp på en annerledes måte, sa den kjekke sangfuglen.

Didrik skulle nemlig tilbringe deler av sommeren med lillebror Emil (26) på Bølgen kulturhus i Larvik.

Der framførte de sine musikalske favoritter i showet «Andreomgangen».

- Hvis kjærligheten går bra, så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, sa sangeren til Seoghør.no før fjorårets konsert.

I 2014 sommer reiste paret på en eksotisk kjærlighetsferie til idylliske Bali.

- Vi kommer sikkert til å hoppe på en tur litt senere, sprudlet Didrik til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å drukne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer