BLIR MANN OG KONE: Didrik Solli-Tangen legger ikke skjul på at han gleder seg enormt til å gifte seg med kjæresten Angelica Omre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
BLIR MANN OG KONE: Didrik Solli-Tangen legger ikke skjul på at han gleder seg enormt til å gifte seg med kjæresten Angelica Omre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.Vis mer

Didrik Solli-Tangen:

Didrik Solli-Tangen fridde til kjæresten

- Var rimelig sikker på å få ja.

(Seoghør.no): For noen måneder siden kunne «My Heart Is Yours»-sangeren Didrik Solli-tangen (30) og kjæresten Angelica Omre (34) avsløre at de hadde blitt foreldre til en liten gutt.

Nå har paret fått en ny grunn til å juble.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Didrik Solli-Tangen. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Didrik Solli-Tangen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Til Se og Hør kan nemlig den kjente sangeren avsløre at han skal gifte seg med sin kjære kone Angelica.

Frieriet fant sted i den romantiske byen Roma i fjor, men paret har ikke røpet noe før nå

- Det var bare oss to der oppe da jeg fridde. Heldigvis var jeg rimelig sikker på å få ja. Jeg var mer nervøs i forkant for å ordne det slik at vennene våre var der, forteller han til Se og Hør.

Du kan lese mer om frieriet i dagens utgave av Se og Hør.

Hektisk hverdag

Da Seoghør.no møtte Didrik under Amanda-prisen i Haugesund i midten av august, la han ikke skjul på at han elsker sitt nye liv som pappa.

- Det siste halve året med han lille har vært helt enormt. Jeg kan komme med flere gode ord som beskriver den siste tiden, som at det har vært utrolig og veldig moro. Jeg er rett og slett veldig glad.

Didrik Solli-Tangen og Kathrine Moholt intervjues på TV2s høstlansering i forbindelse med ny sesong av "Skal vi danse". Her kan Didrik avsløre en av sine største programleder-flauser live på "Skal vi danse". Vis mer

- Man blir jo veldig voksen når man plutselig skal ta vare på og ha ansvar for et lite menneske. Det er en ny hverdag for oss nå, og det er klart det noen ganger tar litt på. Han er heldigvis flink til å sove, og han oppfører seg gjennomgående bra, forteller den nybakte pappaen.

Han legger ikke skjul på at det har blitt noen søvnløse netter de siste månedene, men at summen av opplevelser den lille familien får gjør det hele verdt det.

Pleiet kjærligheten

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, var stolt allerede da han avslørte at den lille skulle komme til verden. Overfor Seoghør.no kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, skrev han i en tekstmelding og fortsatte:

- Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skrev 29-åringen.

LES OGSÅ: - Halvåret etter at jeg ble pappa har vært helt enormt