BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Didrik Solli-Tangen:

Didrik Solli-Tangen er blitt pappa: - Over oss av begeistring

Sangstjernen (29) og Angelica Omre er blitt foreldre. 

(Seoghør.no): Det var i november at det ble kjent at den norske sangeren Didrik Solli-Tangen (29) skulle bli far. Han kunne da avsløre at det skulle bli en «vår-baby», og nå, i midten av mars, har den lille gledesprederen kommet.

Didrik og kjæresten Angelica Omre (33) har fått en sønn, kan «My Heart Is Yours»-sangeren avsløre overfor VG.

Stolt far

Dette er kjendisparets første barn, og babyen ble født på kvinnedagen, 8. mars.Til Seoghør.no forteller han i en tekstmelding at de er lykkelige nå.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden den 8. mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skriver han og fortsetter:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra. Mer enn dette vil vi ikke gå ut med i skrivende stund, skriver han.

Han vil ikke avsløre hva den lille prinsen har fått til navn ennå. Angelica og Didrik har vært sammen i over tre år nå.

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, la heller ikke skjul på da graviditeten ble kjent at han gledet seg stort til å bli far. Overfor Seoghør.no kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre er blitt foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert sammen på VG-lista i 2015. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre er blitt foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert sammen på VG-lista i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, skrev han i en tekstmelding og fortsatte:

- Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skrev 29-åringen.

Pleiet kjærligheten med ekstremsport

VINNER: Didrik Solli-Tangen vant kveldens finale av «71 grader nord». Vis mer

I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

- Det blir helt klart som en slags ferie, og deilig å få energinivået på topp på en annerledes måte, sa den kjekke sangfuglen.

Didrik skulle nemlig tilbringe deler av sommeren med lillebror Emil (26) på Bølgen kulturhus i Larvik. Der framførte de sine musikalske favoritter i showet «Andreomgangen».

- Hvis kjærligheten går bra, så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, sa sangeren til Seoghør.no før fjorårets konsert.

I 2014 sommer reiste paret på en eksotisk kjærlighetsferie til idylliske Bali.

- Vi kommer sikkert til å hoppe på en tur litt senere, sprudlet Didrik til Se og Hør.