Didrik Solli-Tangen:

Didrik Solli-Tangen er blitt pappa: - Over oss av begeistring

Sangstjernen (29) og Angelica Omre er blitt foreldre. 

BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det var i november at det ble kjent at den norske sangeren Didrik Solli-Tangen (29) skulle bli far. Han kunne da avsløre at det skulle bli en «vår-baby», og nå, i midten av mars, har den lille gledesprederen kommet.

Didrik og kjæresten Angelica Omre (33) har fått en sønn, kan «My Heart Is Yours»-sangeren avsløre overfor VG.

Stolt far

Dette er kjendisparets første barn, og babyen ble født på kvinnedagen, 8. mars.Til Seoghør.no forteller han i en tekstmelding at de er lykkelige nå.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden den 8. mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skriver han og fortsetter:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra. Mer enn dette vil vi ikke gå ut med i skrivende stund, skriver han.

Han vil ikke avsløre hva den lille prinsen har fått til navn ennå. Angelica og Didrik har vært sammen i over tre år nå.

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, la heller ikke skjul på da graviditeten ble kjent at han gledet seg stort til å bli far. Overfor Seoghør.no kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre er blitt foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert sammen på VG-lista i 2015. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre er blitt foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert sammen på VG-lista i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, skrev han i en tekstmelding og fortsatte:

- Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skrev 29-åringen.

Pleiet kjærligheten med ekstremsport

VINNER: Didrik Solli-Tangen vant kveldens finale av «71 grader nord». Vis mer

I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

- Det blir helt klart som en slags ferie, og deilig å få energinivået på topp på en annerledes måte, sa den kjekke sangfuglen.

Didrik skulle nemlig tilbringe deler av sommeren med lillebror Emil (26) på Bølgen kulturhus i Larvik. Der framførte de sine musikalske favoritter i showet «Andreomgangen».

- Hvis kjærligheten går bra, så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, sa sangeren til Seoghør.no før fjorårets konsert.

I 2014 sommer reiste paret på en eksotisk kjærlighetsferie til idylliske Bali.

- Vi kommer sikkert til å hoppe på en tur litt senere, sprudlet Didrik til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer