Didrik Solli-Tangen:

Didrik Solli-Tangen er blitt pappa: - Over oss av begeistring

Sangstjernen (29) og Angelica Omre er blitt foreldre. 

BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen er blitt foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det var i november at det ble kjent at den norske sangeren Didrik Solli-Tangen (29) skulle bli far. Han kunne da avsløre at det skulle bli en «vår-baby», og nå, i midten av mars, har den lille gledesprederen kommet.

Didrik og kjæresten Angelica Omre (33) har fått en sønn, kan «My Heart Is Yours»-sangeren avsløre overfor VG.

Stolt far

Dette er kjendisparets første barn, og babyen ble født på kvinnedagen, 8. mars.Til Seoghør.no forteller han i en tekstmelding at de er lykkelige nå.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden den 8. mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skriver han og fortsetter:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra. Mer enn dette vil vi ikke gå ut med i skrivende stund, skriver han.

Han vil ikke avsløre hva den lille prinsen har fått til navn ennå. Angelica og Didrik har vært sammen i over tre år nå.

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, la heller ikke skjul på da graviditeten ble kjent at han gledet seg stort til å bli far. Overfor Seoghør.no kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer