Didrik Solli-Tangen er årets best kledde

Didrik Solli-Tangen fikk prisen for årets best kledde under Se og Hørs store kjendisgalla. Jan Thomas mener han har en enestående kvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hvert år kårer kjendisstylist Jan Thomas (47) «Årets best kledde kvinne og mann». Mandag kveld ble årets priser delt ut under Se og Hørs store kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.  

Det sitret av spenning i salen da Jan Thomas og fjorårets vinner Tone Damli Aaberge (26) gikk på scenen for å annonsere hvem som er «Årets best kledde mann 2014».

ÅRETS BEST KLEDDE: Didrik Solli-Tangen og Kathrine Sørland.. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅRETS BEST KLEDDE: Didrik Solli-Tangen og Kathrine Sørland.. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Vinneren er Didrik Solli-Tangen (27)!

- Jeg har aldri vunnet pris før. Jeg er nervøs nå og har skikkelig hjertebank. Tusen tusen takk, sa Skal vi danse-programlederen fra scenen.

Jan Thomas er full av beundring for Didrik.

– Du har noe som er helt enestående blant norske menn: Et sterkt, solid uttrykk. Du bruker klær som kommunikasjon og er tro mot din egen stil. Du trosser janteloven og tør å kjenne på at å vinne «Årets best kledde mann» er litt deilig. Og det er godt å se, skryter Se og Hørs motepoliti.

Noen uker før Kjendisgallaen møttes Jan Thomas og Didrik på en hemmelig fotoshoot. Bildene ser du i «Årets best kledde»-bilaget, som følger gratis med ukens Se og Hør. Det var stor stemning under fotoshooten, som fant sted på Chat Noir.

(saken fortsetter under bildet)

VELKLEDD: Didrik Solli-Tangen lever av å synge og leder danseprogram på TV. Nå får han skryt av Jan Thomas for sin evne til å kle seg.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
VELKLEDD: Didrik Solli-Tangen lever av å synge og leder danseprogram på TV. Nå får han skryt av Jan Thomas for sin evne til å kle seg. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Se videointervju øverst i saken!

BLINKSKUDD: Didrik og Jan Thomas studerer bildene på kameraet til Se og Hørs fotograf Henning Jensen (midten). Foto: Thomas Hoff/Se og Hør
BLINKSKUDD: Didrik og Jan Thomas studerer bildene på kameraet til Se og Hørs fotograf Henning Jensen (midten). Foto: Thomas Hoff/Se og Hør Vis mer

Svett av modellposering

Å posere på bilder er fortsatt litt uvant for artisten, den siste tiden har ledet «Skal vi danse» på TV2.

– Man skulle ikke tro det var slitsomt å stå rett opp og ned, men i modellbransjen er det ofte positurer som ikke er helt naturlige for kroppen. Selv om det ser flott ut på bildene. Det er en statisk påkjenning for kroppen. Man blir ganske svett! innrømmer Didrik til Seoghør.no.

Underveis i fotoshooten utviklet det seg en liten popcorn-krig mellom Didrik og Jan Thomas.

– Jeg visste ikke at jeg skulle få så mye glede av å kaste popkorn på deg, Didrik. Nei, ser man det! ler Jan Thomas i videointervjuet du kan se øverst i saken.

KINOKRIG: Didrik Solli-Tangen er kåret til «Årets best kledde mann» av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Under fotoshooten på Chat Noir hadde gutta popcorn-krig til ære for fotografen. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
KINOKRIG: Didrik Solli-Tangen er kåret til «Årets best kledde mann» av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Under fotoshooten på Chat Noir hadde gutta popcorn-krig til ære for fotografen. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Didrik ble veldig glad da han fikk vite at han har vunnet prisen, som i fjor gikk til TV2-kollegaen Stian Blipp.

– Jeg er veldig opptatt av at antrekkene mine skal se bra ut. Jeg er ikke sånn at jeg føler med i motebildet, ser catwalkshow og hva som er på moten akkurat nå, men jeg liker å se bra ut. Det må jeg innrømme, smiler sjarmøren.

Se hele «Årets best kledde»-kåringen i Se og Hør – i salg fra tirsdag 11. november!

TRE PÅ RAD: Vi er vant til å se Didrik Solli-Tangen i kjole og hvitt. Men i skapet hjemme har han tre elleville joggesko - alle fra Jeremy Scott for Adidas. Det mest oppsiktsvekkende paret er dekket av rosa pels og har et hundehode med solbriller!  Foto: Privat
TRE PÅ RAD: Vi er vant til å se Didrik Solli-Tangen i kjole og hvitt. Men i skapet hjemme har han tre elleville joggesko - alle fra Jeremy Scott for Adidas. Det mest oppsiktsvekkende paret er dekket av rosa pels og har et hundehode med solbriller! Foto: Privat Vis mer

Kjøpte rosa hundesko

På scenen er han iført smoking, men privat har han en langt mer kreativ stil. Mer kreativ enn de fleste er klar over… Når Solli-Tangen ser et godt kjøp har han nemlig problemer med å motstå fristelsen.

– Det har vært en periode der jeg var veldig opptatt av å kjøpe sko. Hvis jeg så noen spesielle sko, så måtte jeg bare ha dem, forteller artisten.

Det har ført til at han har tre par designjoggesko stående ubrukt på hjemme, alle signert Jeremy Scott for Adidas. Det ene paret er rosa med et hundehode i front (!). Par nummer to har pastellfarger, mens det tredje har vinger.

– Jeg kjøpte alle tre på én gang i USA, de var «special edition». Det ene paret kom i butikken den dagen jeg kom der, så de måtte jeg bare ha! De andre var ganske billige, rundt 300 kroner. Jeg har brukt de vingeskoene et par ganger. 

Se rød løper fra Kjendisgallaen her:

Kjøp ukens Se og Hør for å se alle bildene fra fotoshooten og lese intervjuet med Didrik Solli-Tangen.

Didrik Solli-Tangen er årets best kledde

LES MER: Didrik Solli-Tangen ble hasteoperert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer