LITE SPILT: Lørdag fikk Didrik Solli-Tangen mye opperksomhet da han debuterte på den røde løperen sammen med Christine Koht. Men blant oddsspillerne er han ikke like populær. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LITE SPILT: Lørdag fikk Didrik Solli-Tangen mye opperksomhet da han debuterte på den røde løperen sammen med Christine Koht. Men blant oddsspillerne er han ikke like populær. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Didrik knuses av Sverige og Danmark

- Han hører definitivt ikke til blant favorittene.

SEHER.NO: Internasjonale bookmakere og oddstippere har liten tro på triumf for Didrik Solli-Tangen på Forenbu Arena 29. mai.

- Årets finale blir definitivt mye mer åpen enn da Alexander Rybak herjet i fjor. Oddsekspertene og tipperne er ikke enige om så mye, bortsett fra at norske Didrik Solli-Tangen definitivt ikke hører til blant favorittene, sier ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet, Mads Jørgensen.
 
Blant de mest spilte MGP-artistene hos Unibet havner Didrik nede på en sjetteplass med sju prosent av spillene, og både Sverige (14 prosent) og Danmark (12 prosent) troner på toppen av listen.

- Sveriges Anna Bergendahl er den klart mest spilte finalisten hos oss, men svært mange av spillene kommer fra oddstippere i hjemlandet. Det samme gjelder Danmark, på andreplass over mest spilte. Finalisten som har fått flest spill fra flest land, er faktisk Safura fra Aserbajdsjan, med 12 prosent av spillene så langt. Det stemmer godt overens med favorittbildet tegnet av internasjonale Melodi Grand Prix-fans og eksperter, sier Jørgensen.

Også blant oddsetterne til Unibet, så er Didrik 6. valget med 15 i odds for seier. Israel, Aserbajdsjan og Tyskland tippet på de tre første plassene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er bare tull, tull, tull, tull