ALEXANDER HEIER: - Selvfølgelig skal jeg heie på han i kveld, sier Alexander Rybak.
ALEXANDER HEIER: - Selvfølgelig skal jeg heie på han i kveld, sier Alexander Rybak.Vis mer

- Didrik har alt jeg drømmer om

Melodi Grand Prix- stjernen får stor støtte fra Rybak..

SEHER.NO:  I kveld står Didrik Solli-Tangen (22) på Grand-Prix scenen i Skien. Og Rybak-vennen har allerede blitt kåret til vinnerfavoritt av ulike tippeselskaper. Nå innrømmer Alexander Rybak (23) at han drømmer om å ha de samme kvalitetene..

Til VG forteller han at Didrik har alt som skal til for å slå igjennom.

- Didrik har alle de kvalitetene som jeg selv drømmer om å ha: Han har full kontroll på stemmen, hører på sine rådgivere. I tillegg øver han mer og flørter mindre, sier Rybak til VG.

Og hvem som er Rybaks favoritt er ikke vanskelig å forstå.

 
- Selvfølgelig skal jeg heie på han i kveld, sier han.

"Fairy Tale"- sangeren - som for tiden er i Sverige for å spille inn nytt låtmateriale- har også sendt lykkeønskninger til Didrik på hans nye Facebook side:

- Diddy Kong! Nå er det ikke lenge til. Kos deg i hjel på scenen, og publikum kommer til å kose seg enda mer. Kos og Klemz Alex.

Fjorårets Eurovision- vinner ble venn med Tangen da de gikk sammen på Barratt Due musikkinstitutt. Og skolens rektor, Stephan Barratt- Due (53) forteller til VG at Rybak alltid har støttet kameraten.

- Alexander har løftet frem Didrik i flere år. Han er svært begeistret for ham, og de to har flere ganger opptrådt sammen under forskjellige konserter. Slik jeg ser det, så har de et lojalt forhold og et godt vennskap, sier Barrat-Due.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Det hjelper å se ut som en gresk gud